Coniacul H by Hine un VSOP proaspăt și fructat

Coniacul H by Hine este un blend dintre 15 eaux-de-vie din strugurii crescuți în zonele Grande and Petite Champagne, iar cel mai tânăr are 4 ani. Acest coniac VSOP a fost special creat pentru a fi folosit și pentru cocktail-uri. Datorită raportului calitate/preț, aromei și a gustului fructat.

De ce să alegi coniacul H by Hine

Coniacul se poate servi sec, cu gheață, la shot alături de sashimi sau amestecat cu tonic, cidru și bere de ghimbir folosind lime, castraveți sau rozmarin sub formă de garnish. În plus, se poate utiliza ca un twist la un punch sau combinat cu o salată de piersici.

Deoarece creativitatea este adânc înrădăcinată la Hine, ei susțin tinerii artiști. Astfel ei au fondat Premiul Hine Royal College of Art Painting în Londra. În fiecare an, premiul este acordat unui absolvent de arte plastice a cărui muncă rezonează cu viziunea Hine. O parte din lucrarea absolventului se alătură apoi colecției lor de artă din Casa Hine. Iar din 2016 au dus acest sprijin la un alt nivel, invitând câștigătorul să își expună viziunea artistică asupra unei colaborări speciale. Fiecărui absolvent câștigător i se acordă carte blanche pentru a crea o piesă de artă originală, care să fie prezentată pe un design unic H by Hine Limited Edition. Un exemplu se poate vedea mai jos la ambalajul pe care îl are coniacul.

În 2017 coniacul H by Hine a câștigat medalia de aur la competiția International Spirits Challenge .

Nasul este proaspăt și fructat, cu o aromă tinerească și plină de viață. Piersici, caise, suc de struguri albi și note florale vibrante se găsesc atât pe nas, cât și pe palat. Condimentele moi din lemn și doar o tenta blândă de scorțișoară, împreună cu o calitate subtilă de nuci oferă o adâncime modestă coniacului H by Hine.

Din 1963, Hine este furnizorul oficial de coniac al Majestății Sale Regina Elisabeta a II – a.  Coniacul H by Hine are AVB-UL de 40% și se găsește la sticlă de 0.7 L online la Crush Wine Shop sau în locațiile Horeca selectate.

Ai testat coniacul H by Hine? Dacă da, cum preferi să-l consumi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *