Diesel Ac Milan

Brandul de lifestyle Diesel devine partenerul oficial de fashion al legendarului club de fotbal italian AC Milan. Parteneriatul a început în ultima zi a lui septembrie 2016 şi va dura pentru cel puțin 3 ani, în această perioadă Diesel îmbrăcând membrii echipei AC Milan „off-field”. Aceste două iconuri italiene, fiecare având propria identitate globală, împărtășesc multe dintre aceleași valori înrădăcinate în ADN-ul lor: spirit de echipă, atitudine curajoasă și dorința de a câștiga. Acestea sunt combinate cu pasiunea necondiționată pentru sport în sine, o pasiune prin care cele două brand-uri au trait de-a lungul întregului traseu al acestora, fiecare în domeniul propriu de activitate și care le-a condus întotdeauna pe cele două branduri italiene către atingerea de noi culmi. Doua nume recunoscute ca lideri la nivel mondial, puternice atât în Italia și în Europa, cât şi în Asia și Emiratele Arabe Unite.

DIESEL devine offical style partner al AC MILAN

Astfel, Renzo Rosso, spune: „Acesta este un vis vechi ce prinde viată, un vis al meu, al familiei, al Diesel. Călătoriile extraordinare ale Diesel și AC Milan sunt unite: suntem doi jucători importanți italieni, iconici, cu spirite asemănătoare, cu rezonanță la nivel mondial şi devenim o echipă a aceluiaşi vis al mândriei, pasiunii și curajului. Vrem să facem această colaborare unică, să o condimentăm cu ironie, inovație și modernitate”.

„Am crescut alături de culorile roșu și negru. Întotdeauna am simțit că sunt ca o a doua piele. Au devenit pasiunea mea – aceeași pasiune care a condus AC Milan și Diesel către acest parteneriat. Diesel este o companie internaţională dinamică în lumea modei, orientată către piața mai tânără, aceeaşi căreia i se adresează şi AC Milan, urmând calea altor cluburi europene de top”, a declarat Barbara Berlusconi, Vice-Preşedinte şi CEO al clubului de fotbal.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *