Diesel denim

Sezonul acesta, Diesel introduce cu mândrie mai multe stiluri denim, parte din colecţia Primăvară-Vară 2020, aliniate cu angajamentul recent al brandului către un viitor care se concentrează pe sustenabilitate şi mai mult respect pentru mediu, menţinând ȋn acelaşi timp intact ADN-ul Diesel.

Strategia Diesel “For Responsible Living”, lansată ȋn ianuarie, este un angajament pentru a acţiona ȋn beneficiul actualei şi viitoarelor generaţii, asigurând ȋn acelaşi timp continuarea succesului Diesel ȋntr-o lume ȋn schimbare. Strategia se bazează pe patru piloni-cheie şi angajamente denumite Be The Alternative, Stand For The Planet, Celebrate Individuality şi Promote Integrity.

Aspectul şi senzaţia purtării acestor noi piese strict Made in Italy sunt exact aceleaşi ca ȋn cazul liniei-semnătura Diesel premium vintage denim. Aceste piese au fost create folosind tehnici ce reduc semnificativ folosirea apei şi a chimicalelor ȋn timpul procesului de producţie. Fiecare pereche este tratată cu o cantitate minimă de chimicale certificate GreenScreen, iar cantitatea de apă folosită este redusă cu până la 40% comparativ cu metodele tradiţionale.

Gama oferă trei opţiuni de stiluri pentru bărbaţi şi unul pentru femei. Modelul pentru femei este D-RIFTY, un stil de bază pentru categoria croielii pe drept, cu talie normală, stilul perfect pentru orice tip de corp. Acest model este finisat cu spălarea 092X care prezintă mai mult respect pentru mediu deoarece foloseşte cu 180 litri mai puţină apă faţă de procesele convenţionale şi a punctat cel mai mic scor la Environmental Impact Measurement dintre toate modelele incluse ȋn programul de a produce denim Diesel adevărat, dar ȋntr-un mod mai respectuos.

Oferta pentru bărbaţi se ȋmparte ȋntre opţiunile slim şi regular: croiul drept D-VIDER finisat cu spălarea 092X ȋnfăţişează regular cut atât ȋn ceea ce priveşte lungimea, cât şi talia. Modelul D-STRUKT slim fit cu talie normală este disponibil ȋn două variante de spălare: 09AR, ȋn cazul acesteia apa fiind redusă cu 180 de litri pentru a crea un efect vintage clasic, albastru-deschis, cu o patină specific Diesel, şi spălarea 093J, care foloseşte cu 360 de litri de apă mai puţin, rezultând un efect clasic Diesel dirty vintage wash.

Fiecare pereche de Diesel denim cu mai mult respect va avea o etichetă ce include următorul mesaj:

This Made in Italy garment has been produced responsibly. Using Diesel partners’ innovative techniques, we limited the use of water and chemicals from fabric manufacturing to washing and treatments, making it a respectful denim with Diesel DNA.

Această piesă Made in Italy a fost produsă ȋn mod responsabil. Folosind tehnicile inovatoare ale partenerilor Diesel, am limitat folosirea apei şi chimicalelor de la manufacturarea materialului acestei piese, la spălare şi tratamente, transformându-o ȋn denim responsabil cu ADN Diesel.

Cum ți se pare această strategie a brandului Diesel legat de denim?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *