Ceasuri Sport

Am făcut o selecţie pentru bărbatul sportiv cu cele mai cunoscute branduri care produc ceasuri sport. 

Acest articol reprezintă doar o listă cu aceste ceasuri sport.

Fiecare ceas, ar trebui să ne reprezinte personalitatea, dar asta depinde şi de felul în care îl ştim alege.

Sunt de părere că acelaşi ceas nu poate sta pe două persoane diferite. Parcă fiecare model a fost creat pentru cineva anume. Rugămintea mea, este să nu porţi acest ceas la costum.

15 Ceasuri sport bărbăteşti

1)

În 1976 CASIO oferea pieţei ceasul digitale cu o multitudine de funcţii. Patru ani mai tarziu a fost adăugat un computer electronic în interiorul carcasei.

1982 – primul ceas analog-digital

1981 – primul ceas digital cu calculator

1983 – primul ceas G-SHOCK

1999 – primul ceas cu GPS

2000 – primul ceas cu camera digitala. Primul ceas cu mp3 player.

2002 – primele ceasuri cu afisaj multicolor

Ceas Sport Casio Edifice
Ceasuri sport bărbăteşti casio edifice

2) Aeronautec

Cronograful de ultima generaţie este special creat pentru profesiile aeronautice şi nautice. Un ceas original Aeronautec nu-şi pierde niciodată valoarea, astfel încât investiţia pe care o faci este una sigură. Datorită faptului ca producţia este limitată în fiecare an la câteva sute de exemplare, prin achiziţia unui ceas ai siguranţa că devi propietarul unui ceas de colectie.

Ceas Sport Aeronautec Shield
ceas sport aeronautec shield

3) Adidas

ADIDAS este brandul de top din lumea sportului mondial, cu cea mai veche ;i remarcabilă tradiţie.

Numele Adidas este sinonim cu inovaţie şi performanţă în sport, încă de la apariţia sa în anul 1920. De la Jesse Owens la David Beckham, Adidas înseamna peste 85 ani de prezenţa în lumea sportului, la cel mai înalt nivel de performanţă.

Ceas Sport Adidas
Ceasuri sport bărbăteşti adidas

4) Time Force

De-alungul timpului, Time Force a avut o rela’ie apropiată şi privilegiată cu lumea sportului. Rafael Nadal, Pau Gasol,Cristiano Ronaldo, Gerard Pique sunt toţi ambasadori recunoscuţi care promovează marca Time Force. În plus, acesta este ceasul oficial al echipei naţionale de fotbal a Spaniei.

Spiritul sportiv al modelelor este intotdeauna prezent la ceasurile Time Force.

Ceas Sport Time Force
ceas sport time force

5) Aviator

Rusia este cel mai mare producator de ceasuri pentru aviaţie, cu o istorie datand din 1927, cand guvernul rusesc a decis sa manufactureze ceasuri de calitate pentru armata sa. In deceniile care au urmat, industria ruseasca de profil a fabricat ceasuri la standarde militare care initial nu erau disponibile publicului larg. Descendentii directi ai acestor ceasuri se afla in linia de modele ale brandului Aviator.

Ceas Sport Aviator
Ceasuri sport bărbăteşti aviator

6) Suunto
Suunto este o companie producatoare de instrumente precise de masura pentru o gama variata de sporturi: inotul, scufundarile, atletismul, ciclismul, alpinismul, sporturile de iarna, fiind ideale pentru iubitorii de activitati fizice in aer liber. Marca Suunto este apreciata pentru designul, calitatea si precizia ceasurilor, care combina estetica si functionalitatea, pentru crearea unui produs ideal destinat sportivilor de toate nivelurile, care doresc sa-si analizeze si sa-si imbunatateasca performantele.
Suunto este ceasul perfect atunci când informatii precum adâncimea, timpul, temperatura, altitudinea, pulsul, starea vremii sau presiunea barometrica sunt vitale. Marca înregistrata Suunto este echivalentul preciziei. Suunto face parte din Amer Sports Corporation (Helsinki)

Ceas Sport Suunto
ceas sport suunto

7) Festina

Ceas Festina Sport
Ceasuri sport bărbăteşti

8) Orient

Orient Watch a fost fondata la 13 iulie 1950, in Tokyo, Japonia, acolo unde a inceput productia de ceasuri la fabrica din Hino. Totusi, istoria ceasurilor Orient dateaza din 1901, atunci cand Shogoro Yoshida, fondatorul marcii, a deschis un punct de vanzare in Ueno, Japonia.
Inca de la inceputurile sale, Orient s-a specializat in fabricarea ceasurilor mecanice. Orient isi produce singura mecanismele automatice si se afla intre primele trei companii producatoare de ceasuri din Japonia.

Ceea ce diferentiaza Orient de alte marci este faptul ca Orient a acordat intotdeauna atentie deosebita imbunatatirii si perfectionarii mecanismelor mecanice. Comparand calitatea deosebita a materialelor din care este fabricat ceasul cu pretul mai mult decat accesibil, achizitionarea acestui ceas va va oferi garantia alegerii perfecte.

Ceas Sport Orient
Ceasuri sport bărbăteşti orient

9) Asics

Ceas Sport Asics
Ceasuri sport bărbăteşti asics

10) Swatch

Prima colectie a fost lansata pe 1 Martie 1983 la Zurich, Elvetia. Datorita unei campanii agresive de promovare si
unui pret extrem de rezonabil pentru un ceas elvetian, ceasurile au fost foarte bine primite pe piata locala.
D upa doar un an de la lansare, Swatch celebreaza primul milion de ceasuri vandute.
In 1988, odata cu implinirea a 5 ani de la lansare, se ajunge la 50 de milioane de ceasuri vandute, iar pana in 1992 se ajunge la 200 de milioane de ceasuri vandute.

Ceas Swatch Sport
ceas swatch sport

11) Swiss Military

Ceasurile Swiss Military sunt fabricate in Elvetia, de Montres Charmex S.A. Istoria producatorului Montres Charmex S.A. incepe in anul 1926.

Ceas Swiss Military
ceas swiss military

12) Vostok Europe

Ceasurile Vostok-Europe sunt asamblate manual in Vilnius, Lituania, fiind folosite mecanisme furnizate de fabrica Vostok din Rusia. Compania este o fuziune intre Vostok si o companie lituaniana. Unele ceasuri Vostok folosesc mecanisme japoneze.  Ceasurile au un design modern, o calitate ireprosabila si un stil aparte. Fiecare ceas din catalogul Vostok este denumit dupa realizare pe plan cultural sau stiintific din Rusia.

Ceas Vostok Europe
ceas vostok europe

13) Diesel

Ceasuri Diesel – un cuvânt de spus în modă. O istorie de succes combinată cu modele supradimensionate şi forme inovatoare, materiale frapante şi un caracter puternic inconfundabil. Noua colecţie de ceasuri cuprinde modele sport cu carcase supradimensionate, funcţie de cronograf şi brăţară şi cadran din materiale deosebite. Diesel – ceasuri extraordinare pentru bărbaţi puternici.

Ceas Sport Diesel
ceas sport diesel

14) Perigaum Logic

Ceas Sport Perigaum
ceas sport perigaum

15) Rothenschild

Ceas Sport Rothenschild
ceas sport rothenschild

Ce alte ceasuri sport bărbătești ai mai adăuga în acest top?

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *