ceasuri bărbătești casio

Am făcut un top în funcţie de cele mai vândute ceasuri bărbăteşti Casio de pe un magazin online. În cazul în care eşti în căutarea unui ceas, probabil îl vei găsi în acest top. 

Aici am să-ţi dau mici sugestii la ce ţinute merg aceste ceasuri. Am să dau şi plusuri precum şi minusuri în funcţie de mai multe criterii.

Spor la selecţie.

Top 10 ceasuri bărbăteşti Casio

1) Ceas Clasic Casio 104,99 lei

Un ceas clasic cu mecanisc quartz şi display analog. Este una dintre cele mai simple alegeri pe care o face un bărbat când este la primul ceas. Acest ceas îl văd purtat la o ţinută formală sau smart casual. Având în vedere preţul mic cred că acest ceas îşi croieşte uşor drumul pe mâna bărbatului.

ceasuri bărbăteşti Casio
ceas barbatesc casio

2) Ceas cu brăţară metalică Casio 159,99 lei

Faţă de ceasul de la prima poziţie, acesta este uşor sport datorită brăţării metalice. Din punctul meu de vedere, o astfel de brăţară nu poate fi asociată la costum.

Ceas bratara metalica Casio
Ceas bratara metalica Casio

3) Ceas Casio Edifice 339,99 lei

Acest ceas ca şi nivel de eleganţă l-aş pune după ceasul de mai sus cu braţară metalică. Îţi recomand să-l porţi la ţinutele casual. Un plus cu care vine acest ceas este că are durata de viata a bateriei: 10 ani.

ceasuri bărbăteşti Casio
Ceas Casio Edifice

4) Ceas sport Casio 269,99 lei

Acest ceas vine cu mai multe funcţii dintre care enumăr câteva: afişează ora pentru 29 de fuse orare, are cronometru şi timer. L-aş purta doar la ţinutele sport.

ceasuri bărbăteşti Casio
Ceas sport Casio

5) Ceas clasic casio auriu 179,99 lei

Acest ceas vine cu un plus de eleganţă faţă de primul ceas şi cu o posibilitate mai mare de asortare. Preţul nu pare exagerat pentru aspectul său.

ceasuri bărbăteşti Casio
ceas clasic casio auriu

6) Ceas Casio cu calculator  144,99 lei

Acest ceas mă duce cu gândul la anii de liceu pentru că-n acea perioadă era foarte popular. El are următoarele funcţii:

calculator cu 8 cifre pentru adunări, scăderi, înmulţiri şi împărţiri şi mai vine dotat cu funcţia cronometru. Probabil mai sunt persoane care se simt bine cu un astfel de ceas pe mână. Purtarea lui la costum mi se pare ceva forţat.

ceas barbatesc casio
Ceas Casio cu calculator

7) Ceas argintiu Casio 254,99 lei

Acesta vine cu brăţară metalică precum şi cu o curea din piele, pentru ai oferi un plus de eleganţă. Unele persoane îl pot purta şi la costum.

Ceas argintiu casio
Ceas argintiu casio

8) Ceas Casio Beside 469,99 lei

Este unul dintre ceasuri pe care aş vrea să-l întâlnesc cel mai des pe mâna bărbatului. Indică oră, minute, secunde, dată, ziua săptămânii şi afişaj 24 h. Cu siguranţă poate fi purtat şi la costum.

ceas barbatesc casio
ceas barbatesc casio negru

9) Ceas Casio Data Bank 199,99 lei

El este doar pentru fanii aceastui tip. Nu aş vrea ca primul ceas al unui bărbat să fie acest model. Posibilităţile de purtare a acestui ceas la ţinute sunt destul de limitate.

Acest ceas are memorie până la 30 de contacte şi meniu în 13 limbi.

ceas barbatesc casio
Ceas Casio Data Bank

10) Ceas casio Pro Trek 1774,99 lei

Este ceasul perfect pentru cei care fac drumeţii pentru că are în dotare busolă, barometru, termometru şi altimetru. Totuşi, pare un ceas potrivit şi celor pasionaţi de gadgeturi. Acest ceas merge purtat doar la ţinute sport şi casual.

ceas barbatesc casio
Ceas casio Pro Trek

Dacă eşti pasionat de aceast accesoriu poate dai o privire şi peste ceasurile Orient.

Ce alte ceasuri bărbăteşti Casio ar mai trebui să intre în top?

Related Posts

14 thoughts on “Top 10 ceasuri bărbăteşti Casio

 1. Lucian spune:

  Top vanzari pe Romania? Sper ca nu… cine mai poarta ceas cu calculator?!

 2. Laci spune:

  @Lucian Probabil sunt persoane pasionate de astfel de accesorii.

 3. Teodor Vl. spune:

  Laci, numai tin bine minte contextul, dar parca ai zis ca singurele ceasuri care se merita a fi purtate, sunt cele de la 10000 de euro in sus. Pana la urma, care e diferenta intre ele si cele de aici?

 4. Laci spune:

  @Teodor Nu tin minte sa fi spun asta. Dar am mentinat sa nu dati bani pe fake-uri de 50 de lei care imita un ceas scump.

 5. nick spune:

  Teodor, ai spus o prostie cat tine de mare!Ceasul este un accesoriu, tu porti bratari de 10.000 de euro?
  Chiar daca nu am fost intotdeauna de acord cu Laci, totusi nu-l poti acuza ca ar fi sugerat ca doar produsele scumpe merita a fi purtate.

 6. Laci spune:

  @Nick Tu nu esti niciodata de acord cu mine :)

 7. Codrut spune:

  Modelele de sus de pe prima imagine unde le gasesc?

 8. Laci spune:

  @Codrut Daca dai zoom pe imagine, iti vei da seama de brand si cu siguranta il gasesti pe net.

 9. Teodor Vl. spune:

  Atunci firma Casio este o firma buna?

 10. ovidiu spune:

  Un ceas bun îl recunoști de la 1m. Acest top nu mi se pare foarte sugestiv,este facut pe baza vânzărilor nu pe calitatea lor. Un ceas la 150 lei,nu cred ca mai scoate in evidența nimic(cand te uiti prima data la un „bărbat adevarat”,îi analizezi Ceasul si Pantofii.)

  1. Larisa spune:

   E adevărat că un ceas bun îl recunoști de la 1 metru dar acest lucru nu înseamnă că numai dacă porți un ceas costisitor ai stil. E un clișeu ultima ta afirmație. Un ceas Casio de 200 de ron poate să arate impecabil la orice ținută dacaă ai gust. Ideea care se desprinde din comentariul tău este de aria snobismului.

 11. branco329 spune:

  Va salut,sunt Emil si doresc si eu sa-mi spun o parere despre ceasurileCasio. Am si eu ceas Casio clasic argintiu identic cu cel auriu din prezentarea de mai sus,foarte bun iar o nota meritata ar fi 10 .

 12. Cosmin spune:

  nu inteleg de ce spui ca nu merg ceasurile cu bratari (a se intelege: bratara = metal, curea = piele/sintetic/s.a.) la tinute elegante, costum si altele, eu am un ceas de la orient cu bratara dar care este foarte elegant si da foarte bine la un sacou…. https://www.youtube.com/watch?v=MGuk_B9tncY asta mai exact…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *