Campionatul Mondial de Fotbal

La doar câteva ore distanță de Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, vin cu o întrebare: Pot echipamentele de joc ale naționalelor de la mondiale să aibă un gram de elegantă?

Campionatul Mondial de Fotbal – Clasamentul echipamentelor

Surprinzător, dar DA! După echipamentul de joc, Franța merită să fie viitoarea campioană mondială. Iată clasamentul meu:

1. Franța e retro. Les Bleus se vor prezenta la mondiale cu două echipamente sublime. Tricoul primului echipament are un design simplu și curat, cu un guler impecabil, iar materialul bleumarin oferă efectul de denim. Merită o atenție și cel de-al doilea echipament, inspirat din uniformele marinei franceze.

France_2014_World_Cup_Home_Kit
France 2014 World Cup Home Kit (1)
New_France_Away_Kit_World_Cup_2014

2. Grecia se prezintă și ea cu un design curat, care oferă mai mult decât un gram de elegantă. Cum să le purtăm pică elenilor că ne-au învins la barajul pentru mondiale, când ei se prezintă cu astfel de echipamente de joc?

Greece world cup kits

3. Tricoul primului echipament de joc al Statele Unite ale Americii e asemănător cu cel al Greciei. La prima vedere ai zice că e un tricou de golf, ori tenis. Extra clean.

usa_home_jerseyfront_prideht_v1_original (1)

4. Tricoul primului echipament de joc al Squadrei Azzura e fucking slim-fit, folosind ultima inovație PWR ACTV, ce include niște benzi menite să ofere micro masaj pe piele și să crească energia mușchilor. Apropo, priviți gulerul!

Culoarea primului echipament nu putea fi decât azur, culoarea tradițională a echipamentului selecționatei italiene, care aduce un omagiu vechii case regale italiene, a cărei blazon imperial era dominat de culoarea azurie.

italy-3

5. Din clasament nu puteau lipsi africanii, care adesea folosesc imprimeuri tradiționale. La mâneci și guler, tricoul primului echipament de joc al Ghanei are parte de elemente tribale, kente, ce oferă originalitate și culoare.

Campionatul Mondial de Fotbal

Sa fie fotbal! Hai Romania! :D

Cum ți s-au părut ținutele de la Campionatul Mondial de Fotbal ?

Un articol scris de Silviu

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *