4

Îți povesteam săptămâna trecută despre provocarea pe care am primit-o. În acest moment îți dau toate detaliile necesare. Roche Diabetes Care România a lansat glucometrul Accu-Check Performa Nano, un dispozitiv de ultimă generație ce aduce inovații atât în materie de tehnologie, cât și în materie de design. Pe scurt, dispozitivului i s-au redus dimensiunile de la agenda clasică la un ceas de mână și l-au făcut mai performant față de ce poți găsi în acest moment pe piață.

Datorită faptului că numărul persoanelor tinere din România diagnosticate cu diabet a crescut în ultimii ani a luat naștere proiectul „Style up the glucometer”. În cadrul acestui proiect s-au format patru  echipe de designeri români și bloggeri de fashion să se alăture campaniei pentru a adăuga o tușă de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano. Echipele au fost formate din Dana Rogoz și Kinga Varga, Alex Moise și Lana Dumitru, Ana Morodan și Rhea Costa, și Adrian Oianu împreună cu mine.

1
Carmen Brumă, Adrian Oianu și eu.

La întâlnirea pe care am avut-o cu Adrian Oianu am făcut schimb de idei despre accesorizarea glucometrului. Într-un final, husa a ieșit așa cum ne-am dorit-o, deoarece a venit cu o pată de culoare realizată prin acel pachtwork caracteristic stilului Adrian Oianu și ușor de asortat indiferent de ținută.  În plus, husa are interiorul realizat din pânză albă ce mă duce cu gândul la acei teniși Converse pe care îi poartă tinerii din ziua de azi. Pentru persoanele active, această husă vine cu o baretă care se poate prinde ușor pe palmă atunci când ești în continuă mișcare sau la sală și ai nevoie ca glucometrul să îl ții la îndemână.

Pentru că îmi place să-mi petrec timpul alături de persoane creative, Adrian Oianu a fost cea mai bună opțiune care mi s-a putut întâmpla. M-a făcut să văd anumite lucruri cu alți ochi și să fiu mai deschis la mediul înconjurător. Este un om cu un suflet mare care s-a implicat în această campania din dorința de a ajuta copii diagnosticați de diabet.

Husa Glucometru Adrian Oianu
Husa Glucometru Adrian Oianu
Husa Glucomentru Adrian Oianu
Husa Glucomentru Adrian Oianu

Dintre toate husele realizate, de către cele patru echipe, în opinia mea cea creată de Adrian Oianu poate fi considerată într-o oarecare măsură unisex. Restul echipelor s-au concentrat pentru ca aceste produse să fie destinate femeilor.

Creațiile designerilor
Creațiile designerilor

Personal consider că acesta a fost unul dintre cele mai importante proiecte la care am participat având ca scop transformarea glucometrului într-un accesoriu mult mai prietenos pentru a le crește pacienților confortul psihic atunci când sunt nevoiți să poarte un astfel de dispozitiv. Această husă am privit-o exact ca și un costum la comandă, în primul rând e ideea, după care vezi cum aceasta crește și se transformă conform corpului și stilului tău vestimentar.

Am povestit puțin cu Alex Moise de Dappergents care a zis că și-a pus speranțele în mine și Adrian Oianu pentru a crea ceva masculin față de ce au făcut cele trei echipe.

Fiecare participant de la eveniment a primit următorul plic care conține acest mesaj

Plic Accu Check
Plic Accu Check

Noul glucometru vine în sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet și a celor care doresc o monitorizare constantă a glicemei ca prevenție, fiind discret și îmbunătățit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje înainte și după masă, remindere personalizate, memorie de până la 500 de rezultate, sistem de înțepare atraumatic și acuratețe a rezultatelor oferite. Glucometrul a fost transformat în ceva prietenos pentru ca tinerii care își doresc să fie mereu în pas cu ultimele tendințe în modă și gadget-uri, să își poată monitoriza glicemia chiar dacă sunt afectati de diabet, sau doar ca metodă de prevenție.

1
Echipele Style up the Glucometer
Echipele Style up the Glucometer
Stil Masculin și The Urban Ties
Stil Masculin și The Urban Ties

Am ajuns la partea cea mai bună al acestui articol. Astăzi se lansează un concurs pe pagina de facebook AccuCheck și premiul constă în cele patru huse realizate de designeri.

Dacă alegi stilul contemporan din aplicație, poți câștiga husa realizată de Adrian Oianu.

Stilul contemporan
Stilul contemporan

Care dintre huse ți-a plăcut cel mai mult?

Related Posts

2 thoughts on “Husa de glucometru adaptată stilului tău personal

  1. kata spune:

    Frumos modul de a-ti crea noi relatii/prietenii. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *