Accesorizarea Glucometrului Cu Ajutorul Husei Stilate

Am primit una dintre cele mai mari provocări din cariera mea de blogger. Împreună cu designerul Adrian Oianu trebuie să lucrăm la realizarea unui huse stilate pentru un glucometru. Ideea acestui de proiect este de a face dintr-un glucometru un accesoriu mult mai prietenos pentru a le crește pacienților confortul psihic atunci când sunt nevoiți să poarte un astfel de dispozitiv . Pentru persoanele bolnave de diabet glucometru reprezintă cel mai important gadget care îi protejează zi de zi de eventualele situații neplăcute create de această afecțiune.

Ne dorim smartphone-uri, tablete și laptopuri din ce în ce mai perfomante care să vină cu funcționalități menite să ne ușureze viața de zi cu zi. Dar dacă gândim în profunzime vom realiza ca gadgeturile pe care le avem lângă noi nu sunt vitale și cu toate astea le cumpărăm diverse accesorii care să le personalizeze și înfrumusețeze. De ce nu am face asta și cu device-urile de care depinde sănătatea noastră?

Astfel, am făcut o vizită la atelierul designerului Adrian Oianu pentru a pune la cale o surpriză posesorilor de glucometre, o  husă prin care vrem să eliminăm toate inhibițiile utilizatorilor acestor device-uri.

Am discutat multe idei cum ar fi ca husa să se potrivească persoanelor active, aflate în permanent mișcare zi de zi și pentru care un astfel de accesoriu ar fi o adevărată ușurare. Imaginează-ți acest accesoriu ca și o husă în care îți pui ipod-ul sau telefon atunci când alergi sau ești la sală. Pentru a fi mai aproape de tineri, ne-am gândit să folosim  denim având în vedere că este purtat de fiecare adolescent.

Cu siguranță Adrian Oianu va realiza un patchwork la fel cum a pregătit în alte proiecte similare.

Printre ideile pe care le-am discutat cu Adrian Oianu am pus problema realizării mai multor huse pe care utilizatorii  le poată alege în funcție de personalitate.

În funcție de timpul pe care îl are alocat Adrian Oianu pentru acest proiect se va realiza sau nu această propunere. Un alt aspect important a fost sistemul de închidere pe care îl vom alege, iar printre variantele propuse se numără  fermoarul, capsa, nasturii sau curelușele.

Pentru a targeta toate segmetele de utilizatori, am decis de comun acord ca husa să fie unisex, iar pentru a o face mult mai practică, Adrian Oianu s-a gândit să realizeze și un compartiment special în care îți poți pune și telefonul.

Glucometrul pentru care se va crea această husă este mic (aproximativ cu un ceas de mână), dar și perfomant și vine împreună cu accesoriul  realizat de Adrian Oianu

Sunt curios ce vor face restul echipelor formate din Dana Rogoz și Kinga Varga, Alex Moise și Lana Dumitru, Ana Morodan și Rhea Costa.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *