Style Up The Glucometer

Apreciez de fiecare dată inovația și îmi place să-mi petrec timpul alături de oameni creativi pentru că în prezența lor îți vin cele mai geniale idei. Persoanele creative din jurul tău te ajută să-ți depășești limitele și parcă totul prinde contur și este realizabil.

Pentru a putea explora această creativitate am fost invitat să fac parte dintr-un proiect care are ca scop crearea unei huse stilate pentru glucometru. Imaginează-ți că îți poți personaliza acest aparat la fel cum o faci cu telefonul sau tableta.

Style up the glucometer

În acest proiect suntem patru echipe formate din câte un designer și un blogger. Bloggerii desemnați sunt Dana Rogoz, Ana Morodan, Alex Moise și eu, care sunt în echipă cu designerul Adrian Oianu.

Designerii se vor inspira de la unul dintre cele mai performante glucometre pentru realizarea husei stilate. Astfel, glucometru poate fi ușor integrat în ținută de către cei care au nevoie de acest dispozitiv și care se vor putea bucura din plin de utilitatea lui.

Lăsând la o parte zona creativă vreau să discutăm puțin despre sănătate, care consider că este cea mai importantă și trebuie să fie pe primul loc. Fără ea, nu am avea putere de muncă pentru a realiza tot ceea ce ne propunem și să avem grijă de familia noastră.

Din păcate, stresul cu care ne confruntăm zi de zi și stilul de viață tot mai nesănătos este factorul principal ce declanșează diabetul. Această boală amenință din ce în ce mai multe vieți și parcă este tot mai răspândintă în rândul persoanelor tinere. Cifrele despre persoanele diagnosticate cu diabet sunt mari și prea dureroase să le pot comunica.

Mă bucur că voi lucra la acest proiect împreună cu Adrian Oianu având în vedere experiența pe care o are în spate. Rezultatele din urma acestei colaborări le vei putea urmări într-un articol din luna noiembrie.

Cum ai realiza designul acestei huse?

Related Posts

4 thoughts on “Style up the glucometer

 1. ciprian spune:

  Asta chiar e o idee excelenta.Mai ales ca diabetul e tot mai prezent si din pacate prin ambele forme de la virste tot mai fragede. Banuiesc ca o sa fie o singura varianta,adica nu o sa fie o varianta masculina si una feminina. Ar trebui sa fie o husa eleganta dar si prietenoasa in acelasi timp, pentru ca glucometrul presupune un anumit stress. Cred ca ar fi interesanta o varianta din catifea cu insertii contrastante din piele si binenteles un fermoar metalic (din ratiunii mai mult functionale..dar si estetice )

  1. Laci spune:

   Vor fi patru variante pentru ca suntem patru echipe.

 2. ciprian spune:

  Mi se pare o idee foarte buna ,mai ales ca diabetul e tot mai frecvent si de la virste tot mai fragede prin ambele forme. Banuiesc ca o sa fie o singura varianta,nu diferentiata masculin si feminin. Cred ca ar trebui ca husa sa fie eleganta pentru ca se poate vedea in poseta sau servieta ,dar si prietenoasa pentru ca glucometrul presupune un anumit stress. Ar fi interesanta o combinatie catifea si piele ,eventual si fermoar metalic (din ratiuni practice-al utilizarii frecvente,dar si estetic ) .spor !

 3. Super ideea. Ar fi interesant si un set de bratari pe care sa le purtam cei cu diabet, asta ar fi de mare ajutor cadrelor care acorda primul ajutor si nu numai in cazul unor accidente in care ar fi implicati diabeticii. Abia astept !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *