Am testat 3 produse de la The Groom Lab: iată ce am descoperit!

După ce am scris un articol despre deschiderea The Groom Lab, unul dintre cele mai complexe magazine online cu produse de îngrijire pentru bărbați, am avut parte de o surpriză: m-au contactat pentru o recenzie. Mi-au trimis câteva produse de îngrijire pentru a le testa și a scrie despre experiența mea, și de aici a rezultat acest articol.

Înainte de a începe, vreau să menționez că în acest moment magazinul este deschis, iar până în 22 septembrie beneficiezi de 15% reducere la toate produsele. Intră aici pentru a vedea ce oferă!

Am testat 3 produse de la The Groom Lab

1) Săpunul de barbă Solomon’s Beard cu papaya și cupacu

The Groom Lab sapun de barba

Este posibil să ai impresia că bărboșii nu își spală sau nu își întrețin barba. În majoritatea cazurilor bărbile primesc aproape la fel de multă atenție ca și părul de pe cap. Săpunul de barbă cu papaya și cupacu este fresh, ceea ce are rolul de a curăța, dar și de a împrospăta barba cu un miros discret. Aroma de papaya și cupacu este simțită doar de persoanele cu care intri în contact. Te poți folosi de acest truc dacă nu obișnuiești să te parfumezi. În plus, săpunul curăță și partea de piele care este acoperită de barbă.

Săpunul de barbă conține doar ingrediente naturale, se găsește la sticlă de 100 de ml, iar sistemul de pompare face ca acest produs să fie foarte ușor de utilizat.

Inițial l-am comparat cu un șampon/săpun lichid, dar mi s-a părut că avea arome mult mai puternice față de orice șampon de păr pe care l-am folosit până acum.

2) Shower gel Baxter of California Bergamont and Pear

The Groom Lab shower gel

Trebuie să recunosc că este o combinație surprinzătoare și nu mă așteptam să ajung să folosesc această combinație de ingrediente. Pe lângă mirosul plăcut pe care îl propagă, gelul de duș are și rolul de hidratare față de anumite geluri de duș care îți lasă pielea uscată.

Gelul de duș se găsește într-o sticlă, la cantitatea de 300 de ml, și este potrivit pentru orice tip de piele.

3) Pomadă Reuzel unul dintre produse disponibile pe the groom lab

The Groom Lab Reuzel

Pomanda este un produs folosit pentru stilizarea părului și este un fel de untură pe bază de apă și substanțe grase. Am testat acest produs pe părul meu, dar m-am lăsat după ce mi-am dat seama că în acești ani nu am folosit deloc un astfel de produs (având în vedere că mă tund scurt). La prima impresie a fost ușor de aplicat și a lăsat o aromă plăcută. Mi-a plăcut cutia vintage care m-a dus cu gândul la anii 20′ -30′ când a fost inventată această pomadă într-un barbershop din Olanda.

Am dat pomada mai departe unui cunoscut care își stilizează foarte des părul. Părerea lui a fost că o dată produsul aplicat, acesta vine cu o strălucire naturală a părului și oferă un control asupra felului în care vrei să ți-l aranjezi.

Produsele de mai sus, dar și multe altele, se găsesc acum în magazinul online The Groom Lab care este deschis din data de 15 septembrie. Dacă te abonezi la newletterul lor vei primi un ghid de bune practici în îngrijirea pentru bărbați (în format pdf). Un alt avantaj este discountul de 15% pe care îl oferă la toate produsele în primele 7 zile de la deschiderea magazinului (până în 22 septembrie).

Am observat că în cadrul lansării au pregătit și câteva pachete speciale care au dublu discount. Le poți vedea aici – https://thegroomlab.com/content/8-kit-uri

tgl slider

Cum ți s-au părut aceste produse The Groom Lab ?

Related Posts

One thought on “Am testat 3 produse de la The Groom Lab: iată ce am descoperit!

  1. Mulțumim frumos pentru review. Laci Nagy să te bucuri de produse. Vă stăm la dispoziție pentru întrebări sau informații pe pagina noastră de facebook – The Groom Lab, pe e-mail (contact@thegroomlab.com) sau la numerele de telefon în intervalul orar 10:00-17:00 – 0356 11 23 36 / 0736 40 25 90

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.