Ziua Internațională a bărbii

Sâmbătă, 5 septembrie 2015, a avut loc un eveniment inedit, Ziua Internaționala a Bărbii, la Pow Wow- Calea Victoriei 102-108.

Ziua Internațională a Bărbii, marcată în fiecare an în prima sâmbătă a lunii septembrie, este o ocazie pentru toţi bărboşii de a se aduna şi a sărbători împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment,worldbeardday.com.

Evenimentul a fost prezentat de Andy Alexandru Antemia,iar adevaratul prieten al barbaților cu barbă “Foarfeca si briciul” a fost prezent. Este una din primele frizerii-concept din Bucuresti, adresata doar barbatilor. La doar un an de la deschidere, le-au trecut pragul peste 2000 de clienti, multi dintre ei purtatori de barba. Stilul de lucru, spatiul intim, cele 2 scaune de tuns, muzica jazz & lounge si arta expusa pe peretii salonului creaza locul perfect de rasfat pentru barbosul urban.

S-au acordat urmatoarele premii:
‘Cea Mai Frumoasă Barbă’ – Andrei Stanciu

Cea mai frumoasa barba
Cea Mai Frumoasă Barbă’ – Andrei Stanciu

‘Cea mai populara Barba’ – Edward Aninaru

‘Cea mai populara Barba’ – Edward Aninaru
‘Cea mai populara Barba’ – Edward Aninaru

Iar premiile au constat în produse de la binecunoscutele brand-uri:
Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / label. m / “Foarfeca si briciul” / Constantin Nautics

Ziua Internațională a bărbii

Mr. Jack ( Harlequin_Jack ) a incantat publicul cu acordurile sale armonice iar BICA cu fluiditatea beat-urilor sale.

Vladimir

Artele vizuale sunt un element de semnătura pentru evenimentele realizate de către STUP, astfel nici de această dată nu au lipsit,cu o expoziție semnată de Alex Vlad Covaci. Iar caricaturistul Bighei Adrian a imortalizat portrete într-un mod hazliu ce a adus un zambet pe fața fiecărui participant.

Cum ai sărbătorit de ziua internațională a bărbii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.