Falke Shadow - șosetele în două tonuri

Dacă dorești să treci la următorul nivel al șosetelor îți recomand modelul Falke Shadow. Aceste șosete în două tonuri sunt ideale de a fi purtate în mai multe situații. Ai o nuanță predominantă și una care se vede discret. Șosetele Falke Shadow merg purtate atât la ținutele business precum și la cele casual. Cele două nuanțe sunt în contrast, iar culoarea discretă se poate observa în interiorul nervurilor.

Falke Shadow – șosetele în două tonuri pe care trebuie să le porți

Șosetele sunt confecționate din bumbac mercerizat și se găsesc în varianta scurtă și lungă. Bumbacul mercerizat oferă o rezistență mai bună șosetei, dar îi oferă și un aspect ușor lucios, dar fără să deranjeze din punct de vedere vizual.

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Acest tip de imprimeu este realizat în urma croșetării șosetei. Totodată, este una dintre cele mai populare metode de confecționare a șosetelor. Pe lângă efectul vizual și că sunt plăcute la atingere acest mod de construcție oferă și elasticitate modelului.

Cum să asortezi șosetele Falke Shadow

1)Încearcă să ai un element vestimentar care este în aceași gamă cromatică cu nuanța discretă de pe șosetă. Poate fi pantalonul, pantoful sau orice altă piesă vestimentară. Astfel vei scoate în evidență pata de culoare de pe șosetă.

2) Lasă șoseta să iasă în evidență purtând pantaloni și pantofi închiși la culoare. În acest caz șoseta iasă în evidență datorită contrastului.

Șosetele Falke Shadow se găsesc în România aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *