Rafael Nadal

Rafael Nadal, va apărea ca brand ambasador la nivel mondial pentru lenjeria Tommy Hilfiger, colecţia Tommy Hilfiger Tailored, şi noile parfumuri ‘TH Bold’ începând din toamna lui 2015. Ambele colecţii sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger la nivel global, prin intermediul partenerilor selectionaţi.

Rafael Nadal brand ambasador al colectiilor Tommy Hilfiger

„Rafael Nadal a fost mult timp un prieten şi susţinător al brandului nostru, iar eu sunt inspirat continuu de devotamentul şi pasiunea sa pentru sport”, a spus Tommy Hilfiger. „Acest parteneriat exclusiv aduce unul dintre cei mai mari sportivi din această generaţie în familia Tommy. Rafael întruchipează un simţ relaxat de stil care exemplifică şi reflectă spiritul brandului nostru – este încrezător, fun şi cool”.

„Am admirat mereu designul Tommy Hilfiger, care este cool, all-American, sofisticat dar uşor de purtat, iar eu sunt încântat de parteneriatul cu brandul”, a declarat Rafael Nadal, câştigător de 14 ori la Grand Slam.

Colecţia de lenjerie de corp Tommy Hilfiger Fall 2015 reîmprospătează stilurile clasice cu tăieturi noi, ţesături reinterpretate şi detalii elevate. Inovaţiile de design sunt combinate cu ţesături premium pentru un rezultat sofisticat, durabil şi esenţial pentru confortul de zi cu zi. Colecţia Tommy Hilfiger Tailored Fall 2015 are siluete clare, o croială modernă şi texturi bogate.

Născut în 1986, în Manacor, Spania, Nadal este clasat din anul 2003 printre primii cinci jucători de tenis din lume. Privit ca unul dintre cei mai mari jucători de tenis profesionist din istorie, la vârsta de 24 de ani, el a fost cel mai tânăr atlet din finala „Grand Slam ” şi este al doilea jucător de sex masculin din lume finalist la „Career Golden Slam”, după ce a câştigat French, Australian şi U.S. Opens, Wimbledon şi medalia de aur olimpică în 2008. Nadal deţine în prezent un record pentru cele nouă victorii French Open – cel mai bogat palmares individual – incluzând cinci titluri cucerite consecutiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *