Helanca

Helanca mi se pare una dintre cele mai versatile piese din rândul puloverelor pe care le putem purta în diverse combinații. În mod evident atât la ținutele casual precum și la cele formale.

Ea se mai găsește sub denumirea de maletă sau pulover pe gât. Iar pe lângă faptul că este una dintre cele mai bune piese pe care le putem purta în acest sezon ne oferă și un plus de stil.

Cum putem purta helanca?

Înainte de a continua de a răspunde întrebării de mai sus trebuie să știi că helanca o vei găsi aproape în toate culorile, în foarte multe texturi, grosimi sau realizată din diverse materiale.

1.Cât mai simplu posibil

În această situație helanca este înlocuitorul tricoului, cămășii sau a bluzei și ținuta este purtată fără o haină sau sacou peste.

2. Cu un sacou sau costum

În această situație fie te îmbraci monocromatic, fie alegi o helancă în contrast, fie repeți una dintre nuanțele de pe sacou.

3. Cu un palton sau o haină casual

Aș păstra această ținută în situațiile în care ești confortabil să poți purta haina descheiată.

4. Sub o cămașă

În cazul de mai sus aș alege una cât mai subțire posibilă. Această combinație merge cel mai bine la ținutele casual.

5. Peste o cămașă

În această situație aș face în mod obligatoriu un contrast între cele două piese vestimentare.

6. Sub o vestă de costum sau una matlasată

7. În diverse combinații casual

Precum ai observat în exemplele de mai sus nu prea avem limite. Ești liber să fi cât mai creativ. Singurele limitări sunt impuse doar de tine.

Trebuie să ți minte de un singur aspect importat. Încearcă să nu porți helanca direct pe piele. Un tricou pe corp te va ajuta în acest aspect.

Ție cum îți place să porți helanca?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *