801 motive să te simți bine de Black Friday

De Black Friday ai câteva motive să te simți bine. Am primit o pereche de pantofi Clarks de la Otter și odată cu asta și provocarea de a construi o ținută. De fapt, ideea este cum să compui o ținută pornind de la o pereche de pantofi.

motive să te simți bine de Black Friday

Pantofii de mai sus sunt din piele întoarsă, de nuanță bleumarin și au fost confecționați de Clarks, cei care se fac ”vinovați” și de inventarea ghetelor desert boots.

pantofi otter

Pornind de la forma și de la grosimea tălpii, aceștia sunt bombați și pot fi ușor confundați cu o pereche de ghete. Genul acesta de încălțăminte face parte din sezonul de toamnă-iarnă și sunt atemporali, adică vor merge purtați și în următorii ani. În plus, ei cer o anumită textură a pantalonului. Pantalonii potriviți sunt cei din lână groasă, tweed, flanel și chiar cei din denim.

Cea mai potrivită ținută pentru acești pantaloni mi s-a părut ținuta de mai jos.

DSC_0399 (2)

Am ales pantalonii în carouri și, dacă te uiti puțin mai atent, vei observa că una dintre nuanțe se repetă în pantofi. Urcând puțin mai sus am ales o cămașă albastră și o vestă tot de aceeași nuanță, în carouri. Propabil te gândești că am complicat ținuta prea tare. Este o regulă care spune că poți purta mai multe imprimeuri dacă scara lor este diferită. Dacă punem lupa pe ținută, carourile cele mai mici sunt cele de pe cămașă, iar cele mai mari sunt cele de pe vestă.

Vesta este tot albastră și este apropiată ca nuanță de cea a pantofilor Clarks. Până acum avem un echilibru între vestă, pantaloni și încălțăminte. Cămașa, fiind tot albastră, înseamnă că face parte din aceeași familie de culori și automat această nuanță este cea predominantă. Între cămașă și vestă am folosit o cravată care să reprezinte un constrast între cele două. Nuanțele de pe cravată se regăsesc pe vestă, pantaloni dar și pe pantofi.

Pentru a face un contrast plăcut între stiluri, dar și din punct de vedere cromatic, am ales o jachetă de piele bordo. Dacă privești cu atenție la nuanțele de pe pantaloni vei regăsi ceva apropiat și pe jacheta din piele. Probabil ți-ai dat seama de ce acea pereche de pantaloni este versatilă.

Bleumarin este o nuanță neutră care merge cu aproape orice. În cazul în care ai probleme de asortare a anumitor perechi de pantofi, ține minte că dacă le găsești o pereche de pantaloni, de acolo totul merge ușor.

Mai jos mai ai încă o sugestie cu ce poți purta pantofii de mai jos.

pantaloni

Bleumarin, gri și maro este un trio magic. Adică toate cele trei nuanțe se potrivesc foarte bine între ele.

Cu ocazia Black Friday, sărbătoarea internațională a reducerilor, Otter a pregătit pentru tine 801 de motive pentru a te simți mai bine. Pe lângă cele 800 de perechi care sunt la reducere în magazinul online, un alt bonus pe care îl oferă Otter cu ocazia Black Friday este transportul gratuit. Dacă din anumit motiv nu ești mulțumit de perechea comandată, transportul pentru schimbarea produsului este, de asemenea, gratuit dacă folosești codul de pe voucher-ul primit din magazinul fizic. În plus, poți plasa comanda direct din magazin în cazul în care aceasta nu este disponibilă fizic și îți va fi livrată acasă gratuit de către un curier. Mă îndoiesc că vei găsi 800 de perechi de pantofi în magazinele fizice. Aceste promoții sunt valabile doar în perioada 20-22 noiembrie 2015.

Lista produselor aflate în promoție se pot găsi pe Otter.

Pantofii pe care i-am prezentat în acest articol fac parte din noua colecție Otter și sunt disponibili online.

Update 801 motive să te simți bine de Black Friday

Așa cum reiese și din film, cele mai multe comenzi online au fost înregistrate din București, urmând Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Brașov și Iași. În ceea ce privește preferințele pentru brandurile achiziționate, clienții Otter au ales în special încălțămintea potrivită sezonului rece, de la Clarks, Otter, Epica, Geox, Gryxx, Ara, Emu și UGG. Un detaliu foarte interesant este că mai mult de jumătate din traficul înregistrat pe paginile website-ului Otter.ro a fost realizat de pe dispozitive mobile (tablete și smartphones).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *