Accesoriile Masculine

Ce sunt accesoriile masculine? Sunt acele mici obiecte vestimentare care fac diferența dintre o ținută reușită și una mai puțin plăcută ochiului privitorului.

Există atât de multe obiecte vestimentare care mai de care mai special concepute, exact pentru a se plia pe statura purtătorului, și fără a îngreuna alegerea lor.

Accesoriile masculine „must have” din garderoba ta

Cravatele sunt confecționate din diferite materiale precum lână, mătase, bumbac sau in. În privința modelelor, părerile sunt împărțite, putând alege cravate unicolore sau cu modele colorate. Și cele în buline sau linii oblice sunt veritabile opțiuni, cu condiția ca ele să întregească ținuta în perfectă armonie cu silueta, forma feței și restul culorilor prezente în stilul vestimentar ales. Acestea pot defini caracterul dominant și intelectual al persoanei purtătoare.

Ceasul este unul dintre accesoriile cel mai des folosite, de regulă, exceptând tocmai era IT-ului prin care trecem. Ceasul, obiectul clasic din paleta de accesorii, denotă organizare și promptitudine despre tine, ca persoană. Dar nu numai atât, ci te definește ca individ și îți conturează personalitatea. Ai nevoie de un minimum de două curele din piele, una de culoare maro și una neagră (uneori și cea albă), pentru a intra în armonie cu nuanțele pantofilor din garderoba ta, aspect despre care vom discuta într-un articol ulterior.

Purtarea butonilor pentru manșetele cămășii a devenit din ce în ce mai indispensabilă astăzi, așa că investește cu încredere în două perechi de butoni. În general, poți alege butoni care să contureze costumul și să-i ofere rafinament.
Un alt accesoriu care ar trebui să definitiveze o vestimentație e reprezentat de batista de buzunar. Sunt atât de multe modele și culori încât tot ce trebuie să faci este să dai frâu liber imaginației atunci când alegi. O poți asorta după bunul plac. Un minim de 3 batiste contrastante sacourilor tale, vor împrospăta fiecare ținută pe parcursul întregii săptămâni.

Geanta mesager, geanta de voiaj sau servieta din piele sunt articole care aduc un plus de stil ținutelor tale, însă pe lângă utilitatea stilistică, cele mai importante aspecte sunt cele practice. Zilnic avem nevoie să transportăm o serie de lucruri, cum ar fi documente, laptop, echipament pentru gimnastică sau poate chiar obiecte pentru o ieșire spontană de weekend, acțiuni în care observăm necesitatea acestor articole în garderoba unui bărbat. Posesia unei astfel de genți îți dezvoltă simțul practic din punct de vedere stilistic.

Totuși lista poate continua cu aceste accesorii masculine: umbrela, stiloul, tocul de ochelari, nasturii de la cămașă, ochelarii de soare ș.a.m.d

Accesoriile, în sine, dețin atât caracteristici estetice, cât și funcționale. Ele aduc un plus de eleganță și eficiență activităților tale zilnice și îți definesc caracterul.

Alege întotdeauna ceea ce crezi că e un plus pentru tine în stilul vestimentar. Alte accesorii se pot găsi aici.

Care sunt accesoriile masculine pe care le-ai mai adăuga în garderobă?

Sursă foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *