Ghetele

Majoritatea timpului am vorbit despre domnii ”gentlemani” ai societății, orientându-ne spre o singură categorie „socială” a bărbaților. Acum este timpul să schimbăm puțin unghiul dinspre care vedem stilul și personalitatea.

Ghetele în stilul masculin. Nu știu câți dintre voi știți care este cea mai inspirată alegere. Pentru că în anumite momente, când este frig, plouă și ninge des, anumiți pantofii nu mai fac față. Și aici nu mă refer la cei cu o ușoară atingere de glamour pentru că există produse pentru fiecare personalitate.

Ghetele în stilul masculin – cum să le porți și să le asortezi

De când am apărut ca specie „masculină”, noi, bărbații, am încercat să ne adaptăm la condițiile de mediu și la cele impuse de societate. Astfel au început să apară tot felul de stiluri vestimentare, într-o multitudine de pasteluri colorate care mai de care mai intense.

Cum să asortezi ghetele în stil masculin funcție de personalitate?

Majoritatea bărbaților preferă ghetele simple negre, gri sau maro. Acum depinde și de combinația de nuanțe pe care aceștia o îmbracă atunci cînd decid să poarte ghete.
Spre exemplu: când ieșim la aer curat împreună cu prietenii ori familia, întotdeauna se potrivește o pereche de ghete negre în sezonul rece și ploios, pentru că sunt mai ușor de curățat a doua zi.

Dacă ești genul de bărbat care îmbracă zi de zi o ținută casual, poți opta spre o pereche de ghete maro sau ușor colorate sau cu artificii care îndepărtează ghetele din zona formală.

Ghetele în stilul masculin casual

Dacă ești un aventurier, ghetele de munte stilizate îți sunt aliate în orice moment. Îți recomand să ții cont atât la design, cât și la funcționalitate. Dacă vrei ghete doar pentru munte atunci alege un model care este potrivit doar pentru acea activitate.

Ghetele în stilul masculin munte

Dacă ești un petrecăreț, ghetele viu colorate sunt alegerea optimă pentru tine. Acestea trebuie să fie cât mai lejere. Poți lua în calcul și modele din piele întoarsă.

Dacă preferi o combinație între stilul casual cu cel elegant și puțin rafinat, optează spre ghete casual, deoarece pot trece foarte ușor de la stilul elegant la cel simplu. Aici poți purta atât ghetele chukka, cât și pe cele brogue.

ghete brogue

Dacă ești sportiv (fie și de performanță) și vrei să te simți confortabil, alege ghetele asemănătoare celor desert boots. Alege-le pe cele din materiale ușoare, care lasă piciorul să respire. Îți vor da putere și curaj.

Întotdeauna vom căuta ceea ce ne vine bine în funcție de ceea ce simțim ori ceea ce vrem să exprimăm. Câteva modele de ghete pentru exprimarea stilului personal vei găsi pe Otter.

2 thoughts on “Ghetele în stilul masculin – cum să le porți și să le asortezi

  1. Seba spune:

    Sunt de acord ca nu se pot asorta ghetele maro la costum negru.
    Dar ghetele maro se pot purta cu o haina/jacheta de iarna neagra?

    1. Laci spune:

      Daca sunt singurele elemente din garderoba si nu ai alta alternativa atunci este in regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *