Am testat dispozitivul/ceasul Mio MiVia Run 350

Povesteam anul trecut de ceasul Mio MiVia, primul dispozitiv de acest gen, pe care l-am testat și a venit momentul să pun pe mână și un ceas tot din această gamă. La fel ca și în cazul brățării mi s-a părut greu de integrat stilului meu vestimentar. Deși recunosc că nu m-am simțit în pielea mea când l-am purtat  la costum. În schimb mi-a plăcut prima impresie deoarece ceasul Mio MiVia Run 350 vine cu două curele din  silicon pe portocaliu și pe negru. Asta îți oferă o anumită versatilitate din punct de vedere al asortării.

Am testat dispozitivul/ceasul Mio MiVia Run 350 sport

Pentru a te putea bucura de ceas la potențialul lui maxim e foarte important să îți descarci aplicația pe mobil pentru a avea statistici cât mai precise. 

Merg  foarte mult pe jos aproape zilnic. Am rămas surprins că am momente în care fac și aproape 10 km pe jos,dar cred că e valabil pentru majoritatea persoanelor. Dacă ar trebui să ne deplasăm pe jos până în locul X 5 km și înapoi încă 5km nu cred că suntem mulți care am face acest lucru. Comoditatea și lipsa de timp primează din păcate.

Mio Mivia 350

Ceasul are o funcție de antrenor personal care îți alege exercițiile în funcție de nivelul tău de fitness, rezultatele obținute și tipul de exerciții pe care le-ai făcut anterior. 

Față de cele de mai sus în meniul aplicației vei găsi obiectivul zilnic pe care ți-l setezi în funcție de condiția ta fizică. Obiectivul este definit de numărul de pași și caloriile pe care trebuie să le arzi. Ai cinci nivele din care poți alege.

O altă funcție interesantă este cea în care poți afla cantitatea maximă de VO2. Cantitatea de VO2 poate fi îmbunătățită prin intermediul antrenorului personal de la aplicație. De exemplu când începi să alergi ceasul va înregistra automat această mișcare deoarece calculează în funcție de numărul de pași pe care îl faci pe minut.

Un lucru pe care nu-l consider tocmai interesant este că poți primi notificările de pe telefon pe ceas precum sms, mail, apeluri și de la rețelele sociale. Personal le-aș opri în momentul în care vreau să fac mișcare.

Rezultatele obținute poți să le faci publice pentru a te compara cu alți utilizatori ai aplicației. Așa vei fi motivat să faci și mai multă mișcare.

mio mivia350 detalii

Personal pentru stilul meu de viață aș rămâne la brățara Mivia deoarece este mai discretă. Dacă ar trebui să rămân cu acest ceas atunci l-aș purta doar la activitățiile sportive. Pentru o persoană activă și care se îmbracă casual sau sportiv ceasul e perfect pentru că-l poate purta în orice moment al zilei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *