Aparatul Care Creează Conexiuni

Acest articol este dedicat celor care m-au ajutat să pot să-mi realizez o parte din vise. La unul dintre aceste vise, aveam nevoie de un aparat foto şi l-am şi primit.

Aparatul de care nu se poate lipsi nimeni este Sony Nex 5 şi spun asta deoarece este potrivit fiecărei persoane indiferent dacă are sau nu cunoştinte despre fotografie.

Eu l-am folosit pentru a putea fotografia în cadrul festivalului de la Tiff. Acest aparat a deschis multe conversaţii cu diverşi oameni pentru că într-un fel sau altul mă ajuta să interacţionez cu necunoscuţii. Spun necunoscuţi fiindcă o parte din ei vor apare pe site la secţinea Street Style Cluj, iar alţii mi-au devenit prieteni.

O funcţie care mi-a plăcut  a fost cea de AntiBlur. Toate fotografiile făcute pe timp de zi mi-au ieşit nemişcate. Tot aceaşi funcţie m-a ajutat să pot discuta cu unii fotografii care erau sau nu familiarizaţi cu modelul. Unul dintre ei chiar ma întrebat ce rafală are aparatul ca al lui nu poate aşa ceva.

Cei care sunt familiarizaţi cu modelul l-au lăudat pentru că este apropiat ca şi calitate de un DSLR şi am scos fotografii reuşite pentru un începător.

Este destul de uşor de lucrat cu el mai ales că are toate sfaturile pe el la un buton distanţă. Un alt avantaj cu care vine această cameră este că are obiectul standard al DSLR-ului de 18-55 mm.

Aparatului i se mai poate ataşa o baretă care este foarte utilă şi display-ul detaşabil ma ajutat să fac poze din diverse unghiuri.

Am plecat din nou la vânătoare de stil.

4 thoughts on “Aparatul care creează conexiuni

 1. nick spune:

  Ce sa mai…japonezii sunt numarul 1 mondial in privinta aparaturilor,mai ales cei de la Sony si Toshiba.Sa-l stapanesti sanatos!

 2. acsel spune:

  Chiar misto aparatul daca e atat de user-friendly.

 3. valinick spune:

  :)

 4. Seremi spune:

  Frumos da, pai inseamna ca are stabilizator de imagine , deasta spui tu ca nu ti au iesit tremurate, SAU a marit el iso si a miscorat timpul de expunere.

  Arata bine, sa vedem acum cat te vor costa obiectivele cand le vei schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *