Arete - șosete colorate made in România

Arete îmi amintește de un vis împlinit pentru bărbații din România care nu aveau prea multe modalități în găsirea unor șosete colorate, de calitate și cu personalitate.

Probabil ai mai auzit asta. Acum câțiva ani încercam să conving o firmă producătoare de șosete, din România, să își diversifice gama de produse. Dar evident că nu prea au avut ei mare încredere în asta și timid au lansat câte un model de șosete colorate.

Pasiunea de a spune povești a fost combinată cu cea pentru stil. Așa s-a născut Arete, brandul de șosete pentru bărbați. În limba grecă ”Arete” înseamnă ”excelență” sau ”potențialul maxim pe care îl poate atinge un om de-alungul vieții sale”. Din acest motiv s-a creat această colecție unică de modele ce poartă, fiecare, numele unei personalități marcante din istorie, iar designul este inspirat din viața personalității și caracteristicile definitorii ale acesteia.

Arete – șosete colorate made in România

Fiecare model de șosetă poartă denumirea unei personalități care a marcat istoria omenirii. Parcursul lor nu a fost unul ușor, au avut parte de provocări, însă au rămas consecvenți visului lor.

Sosetele Arete sunt fabricate din bumbac mercerizat/pieptanat și sunt concepute astfel încât să lase piciorul să respire și să absoarbă umezeala, menținându-și culoarea timp îndelungat, fiind rezistente la spălări multiple și la scămoșare. Prin încheierea manuala a călcâiului și vârfului (fir cu fir) confortul este sporit. Garanția de 60 zile acoperă probleme cum ar fi rupturile la vârf sau călcâi, decolorarea, pierderea elasticității, scămoșarea.

Compoziția este din 80% bumbac 18% poliamidă 2% elastan. Calitatea firului de bumbac ales face ca aceste șosete să fie confortabile vara, pielea să respire, iar iarna să mențină temperatura optimă pentru picioare.

Arete oferă garanție șosetelor de 60 zile acoperind probleme ca: rupturi în câlcai sau vârf, decolorare, pierderea elasticității, scămoșare excesivă. Dacă ai o astfel de problemă, primești banii înapoi sau o pereche identică de șosete în cel mai scurt timp fără costuri suplimentare.

Ei sunt singurul brand de șosete de pe piață ce oferă garanție produsului. Dacă în termen de 60 de zile șosetele tale se deteriorează, se rup, sau se rărește materialul, ei îți vom livra GRATUIT o pereche identică. Un mic pont: Pentru durabilitate, recomandăm călduros spălarea șosetelor pe dos și pe cât posibil, să fie impeună doar cu alte șosete în mașina de spălat.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *