reduceri elefant.ro

În perioada 11-15 noiembrie au loc reduceri de până la 90% pe Elefant.ro. Pe 11 noiembrie are loc campania Singles’ Day care e considerată un eveniment mare de shopping la nivel mondial. Iar în perioada 12-15 noiembrie are loc campania lor de Black Friday.

Reduceri de până la 90% pe Elefant.ro

Având în vedere că suntem de multe ori nehotărâți, am făcut o listă de produse pe care ți le poți face cadou ție sau celor apropiați. În plus, este și una dintre cele mai bune perioade din an în care putem achiziționa o serie de produse la preț redus.

Ce reduceri am selectat de pe Elefant.ro

1) Ceas Dufa

reduceri elefant.ro

De multe ori am senzația că un singur ceas nu este de ajuns. Mi-a atras atenția această combinație neobișnuită de culori. Precum și contrastul dintre cadran și cureaua de piele. Acest ceas este acum cu 19% mai ieftin față de prețul inițial și îl poți vedea aici.

2) Geantă voiaj

reduceri elefant.ro

Știi senzația aceea că ai lua mai multe lucruri cu tine, dar nu ai unde să le depozitezi? Mie mi se întâmplă de fiecare dată. Această geantă este practică datorită dimensiunii 45cm x 32 cm x 23 cm. Are buzunare exterioare și interioare și este triplu compartimentată. În plus, o poți duce în mână sau pe umăr cu ajutorul baretei. Ea este redusă cu 59% și o poți vedea aici.

3) Parfum la reduceri pe elefant.ro

Parfum Dunhill London Icon Racing

Acest parfum este la 100 de ml de tip lemnos-aromatic.

Are ca note de vârf: bergamontă, cardamom, grapefruit

note de mijloc: floare de portocal, lavanda și piper

note de baza: lemn de guaiac, mosc și vetiver

Parfumul Dunhill London Icon Racing este la 100 ml și are o reducere de 46%. Îl poți vedea aici.

4) Brățară din piele

bratara monomen mm10815 28 1

M-am obișnuit să port ceva pe încheieturi și nu pot renunța așa de ușor la accesorii. Ele vin în completarea ținutelor și aduc un plus de stil. Această brățară o poți găsi aici.

5) Aparat de tuns 11 în 1

aparat de tuns 11 in 1 philips multigroom series 28 1

Chiar dacă mergem des la un barbershop câteodată mai avem nevoie de mici retușuri. Acest aparat te va ajuta la îngrijirea corporală precum și la cea facială. Pe lângă tunderea bărbii, vine și cu aparat de tuns părul din nas și urechi. Aparatul îl găsești aici.

Cine mai vrea să profite de aceste reduceri care sunt pe elefant.ro ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *