Haine ieftine și bune pentru bărbați

Probabil în această perioadă sunt bărbați care caută haine ieftine și bune deoarece anumite brand-uri au continuat campania de reduceri și fac încălzirea spre Black Friday.

Din punctul meu de vedere aceste haine ieftine și bune pe care le caută anumiți bărbați sunt foarte greu de găsit. Necesită foarte multă muncă de teren și să fii în permanență conectat cu ceea ce se întâmplă. Personal mi se pare un mit partea de “haine ieftine și bune” spre care tindem majoritatea. Depinde foarte mult de context. Ce mie mi se pare ieftin pentru tine e scump, faptul că este un produs la reducere nu reflectă în mod special prețul corect al acelui produs, faptul că un brand practică de fiecare dată prețuri mici nu înseamnă că este și calitativ și lista poate continua.

Am găsit mai multe oferte din această perioadă pentru a mă încadra în acest subiect.

Ce haine ieftine și bune pentru bărbați am găsit

Men’s Cave

Un brand românesc a cărei evoluție o urmăresc de câțiva ani și mă surprind plăcut de fiecare dată.

Men’s Cave oferă o reducere de până la 30% la produsele selectate( sacouri, veste, pantaloni, cămăși, pantofi și ghete) din noua colecție toamnă-iarnă. În plus, la achiziționarea unui singur produs beneficiezi de – 10% reducere, la două produse achizitionate – 20%, la trei sau mai multe produse achizitionate -30%. Promoția ține până la finalul lunii noiembrie.

În continuare ai două ținute ieftine și bune pentru bărbați și reducerile aferente:

Sacou, vestă și pantaloni din lână 100% , pantofi din piele naturală finisați manual în stilul “museum patina” , cămașa din bumbac easy care, cravată lucrată manual din mătase naturală de Como și batistă handrolled din mătase – preț vechi 2859 lei, preț nou 2001 lei

Sacou cu o țesătură ce are în compoziție 55% lână și 45% mătase, pantaloni 100% lână, cămașa din bumbac easy care, pantofi din piele naturală finisați manual în stilul “museum patina”, cravată lucrată manual din mătase de Como, batista handrolled din mătase și eșarfă din casmir – pret vechi 2599 lei, pret nou 1819 lei

Men’s Cave este situat în Sun Plaza, Et. 1, Calea Văcărești 391, București.

Pineberry

Este un brand românesc producător de cămăși care are prețuri mici și când nu sunt în perioada de reduceri. Adică 140 de lei cămașa. În acest moment vei găsi cămăși la prețul de 120 de lei. Au fost situații în care aceste cămăși se găseau la prețul de 100 de lei.

Alte oferte vei găsi pe site-ul Pineberry. Magazinul fizic Pineberry se află în București Mall Vitan (Calea Vitan 55-59), la parter, în spatele Infodesk (lângă Mango Man).

Antonio Gatti

Sunt cunoscuți ca producători de haine de iarnă, în mod special, și vei văsi diverse oferte la această categorie de produs.

Prețul acestui produs a fost 570 lei, iar acum e 285 lei

Haine ieftine și bune pentru bărbați
haine ieftine și bune pentru bărbați

Mai multe oferte de la Antonio Gatti poți găsi aici.

The Urban Ties

Ei sunt printre primii România care au început să facă cravate din fibre naturale pe bune din 2013. Și de atunci și-a extins gama de produse pe care o oferă.

Au produse reduse până la 60% pe care le poți vedea aici

Seroussi

Ei au promoții până la 70%. Mai multe detalii vei găsi în magazinele lor.

Paprezzo

Ei sunt recunoscuți pentru încălțămintea pe care o realizează la comandă indiferent că ne referim la cea casual sau formală.

Haine ieftine și bune pentru bărbați încălțăminte sport paprezzo la comanda
haine ieftine și bune pentru bărbați

Acest model realizat la comandă a fost 497 lei, iar acum e la prețul de 347 lei. Îți poți face la comandă pe orice nuanță dorești aici.

Denis Shoes

Denis Shoes pantofi eleganti barbati 2731 vitello blue

Acest produs a fost 640 lei și în momentul de față este 128 de lei.

Vei găsi reduceri de până la 80% la produsele lor aici.

Ralitza Tailoring – pentru sepci și diverse accesorii

Toate produsele lor sunt realizate manual după procedee traditionale această șapcă a fost 220 lei, iar prețul nou este 176 lei.

Sapca Model Newsboy Peaky Blinders Doch Rosu ralitza tailoring
Haine ieftine și bune bărbați

Toate ofertele Ralitza Tailoring se pot vedea aici.

Gala Tailoring – cămăși confecționate în Cluj

haine ieftine bune bărbați camasi made in Cluj Gala Tailoring

Vei găsi cămăși cu prețul între 100 -130 lei aici.

Haine ieftine și bune pentru bărbați vei găsi și în magazine de tip outlet și second hand

De foarte mulți ani, outlet-urile au fost o sursă de inspirație pentru cei care au căutat haine la prețuri rezonabile. Nu este cazul să intru în mai multe detalii despre ele. Vei găsi o listă cu câteva outlet-uri din România.

În second hand -uri vei găsi foarte multe articole de caliutate la prețuri foarte bune. Trebuie doar să ai răbdare să cauți și te poți alege cu câteva produse extraodinar de bune. Am prieteni de toate categoriile care se îmbracă de acolo și nu este nicio rușine în asta.

Sunt foarte multe brand-uri subapreciate și care au produse foarte bune la prețuri foarte mici. Și îți dau un exemplu din Cluj pentru că aici stau. În Vivo Cluj este brand-ul Top Sellers un magazin de tip outlet. Este locul unde mă duc să-mi iau haine casual. De multe ori ai ocazia să-ți cumperi haine la 50-70 de lei. Din păcate vei găsi multe produse cu mărimile M, L, XL.

Cămasă din denim de mai jos a fost 60 de lei

Jacheta din denim a fost 50 de lei

Jacheta de mai jos a fost 60-70 de lei

Sfaturi despre cum să găsești haine ieftine și bune pentru bărbați într-o carte

Am scris o carte despre cum să te îmbraci mai bine și să plătești mai puțin care te ajută să îți dezvolți acest tip de comportament pentru a face cele mai bune alegeri în a găsi haine la prețuri rezonabile. Sunt foarte multe sfaturi practice care se pot pune în aplicare din momentul în care le citești.

Concluzii despre cum să găsești haine și ieftine și bune pentru bărbați

Precum ai observat sunt multe haine ieftine și bune pentru bărbați. Trebuie doar să știi unde să cauți. Multe din aceste brand-uri au oferte atât la colecțiile noi precum și la cele vechi. Nu e nicio rușine să porți colecții mai vechi. Nu-și dă nimeni seama în ce an a fost fabricat produsul respectiv.

În situația în care suntem momentan există multe brand-uri care vor avea diverse oferte, dar e doar o situație temporară. Aș profita și aș cumpăra în locul tău cea mai bună calitate pe care ți-o permiți mai ales că ai așa de multe variante de unde să alegi. Asta nu înseamnă că aceste prețuri reflectă neapărat realitatea. Adică nu putem compara un produs realizat manual sau unul confecționat în serie mică cu o piesă vestimentară pe care o găsim în outlet sau second hand.

În mod evident lista este deschisă și pentru alte brand-uri. Ce alte brand-uri care mai oferă haine ieftine și bune pentru bărbați mai trebuie adăugate în această listă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.