Hansen Ergonomics Studio Cluj - autenticitate spațiilor de birouri

Misiunea Hansen Ergonomics Studio Cluj este ca prin ergonomie, design și pasiune să schimbe identitatea a sute de birouri. Hunor Debreceni este proprietarul francizei Hansen Ergonomics Studio pe zona de Cluj și Transilvania.

Ei creează spații unice de birouri cu inspirație nordică, ce răspund atât funcțional, cât și estetic nevoilor clienților și angajaților.

În fiecare proiect de design, fiecare piesă de mobilier aleasă este menită să reflecte identitatea companiilor. Aceasta este integrată într-un ecosistem în care oamenii trăiesc, lucrează și vor să fie inspirați.

Hansen Ergonomics Studio Cluj precizează că noi petrecem mai mult timp în birourile noastre decât în orice alt spațiu. Iar biroul a devenit, pentru foarte mulți dintre noi, o parte importantă din viața modernă.

Astfel, vor ca prin proiectele lor de design și ergonomie să ofere echilibrul prin care fiecare angajat să atingă acea stare de spirit care îl va duce către cele mai bune versiuni ale sale.

Timp de 15 ani Hansen Ergonomics Studio a creat o relație puternică cu furnizorii și a dezvoltat un portofoliu vast de clienți.

În tot acest timp, antreprenorii au fundamentat un model de business care răspunde unui întreg proces. De la identificare nevoilor clientului până la implementarea la cheie a proiectului.

Hansen oferă produse precum mobilier, scaune ergonomice şi accesorii de birou, corpuri de iluminat, pardoseli, jaluzele, mobilier de exterior, vase decorative, dar şi servicii de management de proiect, design, planificare spaţiu, bugetare, mutare etc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *