Energizing Party BUS

Energizing Party BUS pornește din București cu opriri în Ploiești, Brașov și Sibiu. Distracția este inclusă: muzică, prieteni și insta-momente de shareuit online.

Biletele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, cu opțiuni multiple, inclusiv pentru cei care și-au luat până acum abonamentul la #AWAKE3.

Energizing Party BUS este un proiect susținut de Rompetrol.

Detalii suplimentare vor fi publicate pe www.awakefestival.ro.

Rompetrol – centrul tău de energizare, pentru a fi tu însuți în continuare! Vino la festival cu AWAKE Energizing Party Bus, fii pregătit pentru marea petrecere!

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspirationali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *