Bărbierit precis și eficient cu aparatul de ras eletric

După cum bine știm, în societatea post-modernă, accentul cade foarte mult pe aspectul fizic, indiferent că este vorba despre femeie, ori bărbat. Luând în calcul acest fapt, orice bărbat care ține la look-ul său și la îngrijirea personală are nevoie de un aparat de îngrijire a părului. Tehnologia ultra-modernă a aparatului Panasonic face din acesta un aparat perfect de îngrijire personală, de îngrijire al părului și un aparat de ras, de asemenea. Un aparat de ras premium inovator care urmează conturul feței și te ajută să ai un bărbierit precis.

Bărbierit precis și eficient cu aparatul de ras eletric

Aparatul Panasonic a fost creat din materiale de înaltă calitate, iar la conceperea sa a fost acordată o atenție deosebită texturii și senzației la atingere pentru a oferi rezultate absolute în domeniul îngrijirii și înfrumusețării personale. Mecanismul de suspensie nou creat îmbunătățește deplasarea capului în câmp tridimensional. Deplasarea flexibilă a capului permite urmărirea exactă a conturului feței. Astfel, aparatul oferă un contact mai ferm pentru un bărbierit mai fin. Mecanismul cu rolă al elementului de glisare fină ajută capul aparatului de ras să se rotească și să glisese în lateral pentru a aluneca pe piele și pentru a reduce frecarea, ce duce implicit și la iritarea pielii.

Sistemul de tăiere cu 5 lame a aparatului lucrează împreună pentru a prinde și reteza chiar și firele de barbă din zonele dificile. Precizia și netezimea lamelor asigură un bărbierit neted și blând. Aparatul de ras Panasonic detectează desimea bărbii și controlează puterea de bărbierire. Pentru o barbă deasă, deplasarea aparatului este mai intensă, ce rezultă o tăiere mai eficientă, iar în cazul unei structuri a părului facial mai rară, deplasarea este mai redusă, pentru a asigura o tăiere blândă, ce nu afectează și nu irită pielea. Odată cu achiziționarea aparatului de ras reîncărcabil de la Panasonic, se oferă un set de schimb (lamă+folie).

Cu ajutorul aparatului Panasonic, puteți să vă schimbați sau să vă îmbunătățiți look-ul. Aveți aici câteva modele de cioc sau combinații cioc+mustață ce sunt în trend:

Ciocul standard

Pentru acest stil, trebuie să radeți părul facial de pe obraji, gât, inclusiv mustața, rămânând astfel părul de sub buza inferioară. Liniile de demarcație pentru părțile laterale pot fi curbate sau drepte, după preferință. Dar, asigurați-vă că aspectul rămâne elegant, prin menținerea firelor părului facial tăiate în partea de jos destul de aproape de bărbie.

Ciocul extins

După cum sugerează și numele, se aseamănă cu ciocul standard, dar cu câteva deosebiri sau restricții impuse: barba este lăsată să crească în lateral și se adaugă o mustață. Perciunile nu fac parte din acest stil, deoarece acest lucru ar face din acest model o barbă normală/regulată. În cazul în care optați pentru acest stil, amintiți-vă și de utilizarea în consecință a balsamului de barbă.

Ciocul ancoră

Un stil de barbă ce necesită o atenție mai sporită, dar una care poate arăta destul de elegantă, dacă reușești să o pui în valoare. Pentru a crea ciocul-ancoră, se combină o barbă fin-conică, în partea de jos a buzei inferioare, iar în partea de sus a ”ancorei”, se adaugă o mustață bine creionată și îngrijită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *