#TheDate stabilește când e Ziua Națională

Am fugit după revoluție cât de mult am putut de termenul „patriot”, nu voiam să mai facem muncă patriotică, nu era cool să fii patriot. Pe măsură ce anii s-au scurs, însă, patriotismul a revenit la modă. Iar acum suntem mândri să fim români. Suntem mândri pentru că dincolo de cei care nu ne fac onoare peste hotare, avem minți strălucite care împânzesc meridianele, avem artiști de seamă, avem o țară minunată, avem o mâncare delicioasă și avem tradiții frumoase.

#TheDate stabilește când e Ziua Națională

Pentru toate acestea, pentru mândria de a fi român, de a fi autentic, #TheDate vrea să încline un pahar de Ziua Națională împreună cu toți prietenii săi, cu toți dater-ii din comunitatea petrecerilor premium ce au ajuns acum la cea de-a cincea ediție.

#Autentic este cel mai recent concept #TheDate, o petrecere cu care să înceapă vacanța de Ziua Națională. Ne adunăm din nou în număr restrâns, nu mai mult de 250 de persoane, la Brasserie Cotroceni, un loc urban și cool, exact cu participanții la petrecerile noastre, pentru a da startul primei vacanțe de iarnă, marți 29 noiembrie, pe la ceas de seară. Ne așteptăm dater-ii cu vin fiert și proțap, exact așa cum se cuvine la o astfel de sărbătoare. Mai mult de atât, noaptea Sfântului Andrei ne va prinde în plină sărbătoare, cu surprize pe măsură și câte o sticlă de vin pentru cei ce își serbează onomastica. Apoi, spre dimineață, când fetele vor pune capul pe pernă, un fir de busuioc sperăm să le aducă în vis ursitul. Noi venim cu busuiocul, dar de ursit, să se ocupe planetele, că e treabă serioasă și noi nu știm decât să facem petreceri fabuloase, la care socializarea se întâmplă natural, fără a fi un concept dedicat întâlnirilor amoroase.

Muzica ce va antrena seara va fi asigurată de DJ-ii companiei Privent.

#Autentic este o petrecere cu circuit restrâns, la care intrarea se face numai pe bază de invitație din partea echipei pentru prieteni și prietenii lor. Accesul pe bază de brățară achiziționată în prealabil garantează un public atent selecționat, ce își dorește să aibă parte de o experiență completă și să se bucure de toate surprizele cu care ne-am obișnuit deja participanții.

Despre #TheDate

#TheDate este un brand de petreceri exclusiviste menite să creeze “nopți experiență”, în locații diferite de fiecare dată, pentru amatorii de ieșiri premium din București. Conceptele petrecerilor #TheDate sunt inspirate din ultimele trenduri de evenimente din întreaga lume și le oferă participanților experiențe surprinzătoare. Organizatorii își selectează atent oaspeții pentru a asigura o audiență potrivită și le promite acestora ca experienta #TheDate va fi cu totul deosebita.

Detalii #The Date.Autentic.

Când: marți, 29 noiembrie 2016
Unde: Brasserie Cotroceni – str. Ernest Juvara 3-5, București
Acces: doar pe bază de brățară achiziționată în prealabil – 60 lei – include un vin fiert și o porție de proțap.
Dresscode: un item autentic din cufărul tău

Brățările #TheDate pot fi comandate doar de la cei 3 organizatori: Vlad Mihălăchioiu, Andra Iliaș și Maria Cristina Banu, care pot fi contactati pe pagina de Facebook a evenimentului sau a brand-ului

Pentru o bună desfășurare a petrecerilor, organizatorii își rezervă dreptul de a-și selecta participanții.

Hashtag-urile oficiale sunt:
#TheDate, #Autentic #MandriiTheDate #WeAreTheDate

###

Partenerii acestei ediții sunt: Brasserie Cotroceni, Sobraie și Privent.
Au mai susținut proiectul: Molecule F Concept Store, Blouse Roumain Shop și Cufărul Fermecat.

###

Pentru mai multe informații, vă rugăm să îi contactați pe cei trei organizatori: Vlad Mihălăchioiu- vlad.mihalachioiu@gmail.com, Andra Iliaș – andrailias@gmail.com și Maria Cristina Banu – banumariacristina@gmail.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *