Braiconf Și Atelierele Pegas

“Îmbracă-te la 4 spițe” este îndemnul pe care Braiconf și Atelierele Pegas îl dau iubitorilor de biciclete și stil. Cele două mărci românești cu tradiție se alătură și lansează o colecție de cămăși funcționale pentru bicicliști, îmbinând designul modern și nonconformist al personalității Pegas cu calitatea remarcabilă a țesăturii și măiestria în croitorie a mărcii Braiconf. Astfel, colecția exclusivă “Îmbracă-te la 4 spițe” propune trei modele de cămăși unisex, din bumbac 100%.

Braiconf și Atelierele Pegas – prima colecție de cămăși pentru bicicliști

Braiconf_Pegas3
Braiconf și Atelierele Pegas – prima colecție de cămăși pentru bicicliști

Cămășile create sunt un mix între utilitate și stil. Designul lor avangardist, țesătura denim și croiul modern oferă același confort ca orice alte cămăși non-cycling. Pentru funcționalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate în stilul jachetelor profesionale de ciclism, care te ajută să transporți comod portofelul, cheile, ochelarii de soare sau orice altceva este important pentru tine zi de zi.

Braiconf_Pegas5

“Special pentru experienţe pe bicicletă şi nu numai, ne-am gândit că benzile reflectorizante te vor ajuta să fii mai vizibil şi mai sigur în jungla urbană. Am pus benzi reflectorizante la îmbinarea mânecii cu umărul şi dacă ridici partea din spate a cămăşii peste zona lombară, vor ieşi la iveală alte două benzi reflectorizante,” explică Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Cămășile pentru cicliști au fost gândite să îmbine perfect caracteristicile stilistice al unei cămăși, cu cele funcționale. Cămașa este deosebit de versatilă, putând fi purtată și ca un rucsac. Bretelele elastice atașate pe interior îți permit să transformi cămașa într-un accesoriu original și comod, mai ales dacă vremea îți joacă feste.

Braiconf Și Atelierele Pegas
Braiconf și Atelierele Pegas

Am avut norocul să primesc un model dintre cele trei cămăși speciale. Probabil că o voi purta la următorul Dandy Run. Dacă vrei să porți această cămașă la costum sau la o ținută mai elegantă aș face următoarele modificări:

-aș cambra cămașa

-aș înlătura bretelele elastic din interiorul cămășii

Aceste cămăși au punctul lor forte pe partea de funcționalitate și merg mai degrabă intregrate în ținuta biciclistului de zi cu zi. Dar și pentru cei care folosesc bicicleta doar ocazional și se îmbracă doar casual.

 

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

În fabrica din Brăila a fost creată o serie limitată de 300 de cămăși, urmând ca de anul viitor, colecția capsulă să fie transformată într-una de serie, fiind estimat un număr de 10000 de cămăși vândute. Prețurile sunt cuprinse între 297 RON și 327 RON și pot fi achiziționate din magazinele Pegas și din magazinele Braiconf din București, Constanța, Brasov, Timisoara, Cluj, Brăila și Galați.

În curând, Braiconf va deschide în București și un atelier de made to measure – Braiconf Exclusive Tailoring. În fabrica de la Brăila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton în industria textilă.

Despre Atelierele Pegas

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecții Pegas au ajuns la clienți din țară și din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *