Alege-Ți Frizura Cu Ajutorul Aparatului De Tuns
Alege-ți frizura cu ajutorul aparatului de tuns

Fiecare frizer în parte, că este vorba de unul profesionist, amator sau chiar ocazional au foarte multe opțiuni atunci când caută un aparat de tuns potrivit și de calitate, fiecare având avantaje și dezavantaje. Pentru folosirea aparatului de tuns în confortul propriei case, un aparat trebuie să fie cât mai ușor de utilizat și să dețină cât mai multe funcții.

Alege-ți frizura cu ajutorul aparatului de tuns

Capul cu rotire de 180 grade vă oferă control total asupra unghiului aparatului de tuns, astfel încât puteţi roti capul pentru a ajunge uşor chiar şi în zonele cu acces dificil, lamele din oţel inoxidabil, cu ascuţire automată, rămân mai mult timp ascuţite şi asigură performanţe de tăiere superioară, marginile rotunjite de pe lame și piepteni sunt proiectate pentru a evita zgârierea pielii, pentru o tundere mai confortabilă, mânerul moale din cauciuc asigură prinderea optimă, pentru un control mai bun în timpul utilizării și multe alte caracteristici ce fac din aparatele de tuns părul de la Philips cele mai dorite și performante aparate de tuns din lume.

O frizură se alege în funcție de stilul și personalitatea fiecărui bărbat în parte. Avem mai jos câteva frizuri la modă ce pot fi alese de dvs cu ajutorul aparatelor de tuns:

Freza ”unghiulară”. A fost o tendință în curs de dezvoltare printre modelele de sex masculin în 2014. Acest aspect este realizat cu ajutorul unui aparat de tuns părul, în special părțile laterale, care vin scurtate, păstrând partea superioră lungă, oferind contrast. Se potrivește foarte bine cu orice formă a feței, dar cel mai bine se potrivește la bărbații cu o față rotundă.

Frizura ”Cezar”. Este cunoscută și ca ”freza bâzâită”, dar pentru un motiv bun. Lungimea scurtă a acestui stil îl face ușor de întreținut și incredibil de simplu de aranjat. La fel ca freza ”unghiulară”, cu o mașina de tuns părul se poate scurta atât părțile laterale, cât și partea de sus a părului. Cu o simplă ceară/cremă/gel de păr, look-ul simplu poate fi realizat într-o chestiune de secunde și va sta la fel toată ziua, cu foarte puțină întreținere necesară.

Tunsoarea ”casual”. Această coafură casual este clasică pentru un motiv bun. La fel ca primele două frizuri, părțile laterale se păstrează mai scurte, iar partea de mai sus părul este mai mare și dat pe spate pentru a oferi un contrast plăcut. Poate fi întreținută cu ajutorul unui gel/cremă de păr și o perie pentru păr.

Frizura ”pompadour”. Această freză a revenit deja în zilele noastre și probabil va rămâne pentru ceva vreme la modă în rândul bărbaților, în special a tinerilor. ”Pompadours” a fost întotdeauna o alegere potrivită în rândul modei și o opțiune de-a lungul istoriei acesteia, deoarece acest look putând fi realizat indiferent de lungimea părului, fie mai scurt, fie mai lung în partea de sus. La fel ca celelalte tunsori de mai sus, și această coafură se poate aranja stilul cu ajutorul unei creme de păr de calitate.

Tunsoarea ”scurtă în spate și în părțile laterale”. Ea este caracterizată de o tunsoare scurtă pe la margini și în partea din spate, iar partea de sus și bretonul sunt lăsate mai lungi. Cei mai rebeli optează și pentru o dungă laterală trasată cu mașina de tuns. Este o alegere ideală pentru oamenii care doresc să adauge o notă de unicitate stilului lor.

Frizura ”dată într-o parte sau peste”. Este considerată o tendință sexy, care funcționează bine la toți bărbații, și nu numai. Dacă ai un păr suficient de lung pentru a-l da într-o parte sau peste, acesta este look-ul perfect. Ideal pentru om în grabă, care nu vrea să piardă timp și să depună efort pentru a-și face părul să arate foarte bine, acest look putând fi realizat în câteva minute. Pentru tunsoare, prin zona urechilor folosiți o mașină de tuns, iar pentru a-l aranja sus cât mai bine, folosiți o placă de întins părul.

Pe lângă aparate de tuns părul îți recomandăm să le încerci și pe cele de îngrijire corporală.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *