Aparatul De Tuns

Timpul de astăzi nu este același cu cel de ieri. Astăzi trăim ce nu am trăit alaltăieri. Am evoluat. Încercăm pe cât posibil să ne depășim pe noi înșine. Astfel, bărbații au devenit din ce în ce mai interesați de felul cum se îmbracă, cum se poartă în societate, cum să-și îngrijească mai bine pielea și bine înțeles, cum să poarte tunsoarea.

Aparatul de tuns, ”prietenul” oricărui bărbat.

Datorită acestor lucruri, industria producerii de cosmetice pentru bărbați a explodat în ultimii ani. Dar nu numai atât, ci și cea a mașinilor de tuns. Fiecare bărbat își tunde barba zi de zi pentru a avea un look fresh în orice împrejurare. Chiar dacă acest lucru reprezintă îndreptarea perciunilor,sau să își tundă barba. Toate acestea pentru a arăta bine, pentru avea mai multă încredere în sine.

Pe toate gusturile

Gusturile nu se discută, dar fiecare aparat de tuns contează. Piața este suprasaturată de astfel de ”echipamente” special concepute pentru bărbați. Micile detalii fac diferența, iar fiecare mascul alfa știe acest lucru. Fie că vorbim de un aparat de tuns clasic, fie de un model DIY. Care este diferența?  Un aparat de tuns clasic, are în medie trei pieptene reglabile. Lamele acestora pot fi din titan sau oțel. Au durată de viață mare. Plus că pot fi cu acumulator sau fără. În schimb, aparatele de tuns DIY sunt mai performante.

Sunt ușor manevrabile și ajung chiar și în locurile mai greu accesibile datorită capului rotativ. Avem astfel o vedere la 180° .Totuși ele(nr. Aparatele DIY )au și un cap special creat pentru a da un finisaj perfect al formei bărbii sau părului. Sunt special concepute pentru a nu irita pielea. Iar acestea sunt disponibile în 2 variante, cu sau fără acumulator.

 ”Prietenul” oricărui bărbat

Reprezentanții sexului tare, își aleg cu minuozitate aparatul de tuns din mai multe motive. Unul dintre acestea ar fi comoditatea. Poți oricând să-ți aranjezi barba după bunul plac. În orice împrejurare, aceasta să arate impecabil. Plus că ești stăpân pe situație și eviți astfel greșelile pe care le poate face un frizer. Un altul ar fi  rapiditatea. Când mergi la frizerie, ai noroc ori de o coadă interminabilă, ori respectivul angajat, te ignoră ori te tratează cu indiferență asupra criteriilor pe care le enumeri.

Bărbații, fie ei gentlemani sau nu, întotdeauna vor să arate bine. Vor să cucerească prin prestanță. Nu neaparat prin stil. Dar ca orice accesoriu, aparatul de tuns poate oferii unui bărbat acel ceva de care are nevoie. Propriul aparat de tuns oferă un punct în plus de încredere, siguranță și confort.

Stilul definește, la fel cum și o tunsoarea a bărbii ori a părului pot face diferența dintre un amator și un profesionist.

Sursă Foto1

 

3 thoughts on “Aparatul de tuns, ”prietenul” oricărui bărbat.

  1. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ioanbadac1@yahoo.com

  2. Florin spune:

    Pacat ca majoritatea tunsorilor la moda zici ca sunt gata de varuit casa cu parul!

    1. Ciprian Costescu spune:

      Ai dreptate @Florin. Trăim vremuri tulburi. Și nu sunt semne că aici se vor opri aceste veacuri. Dar, orice bărbat se exprimă cum simte că e mai bine pentru sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *