Produse Cosmetice Masculine

 

Secretul oricărui reprezentant al sexului tare îl reprezintă îngrijirea constantă care o manifestă zilnic față de propria persoană. Pentru asta, mai marii grupurilor cosmetice au venit în ajutorul acestora cu o multitudine de articole destinate expres bărbaților.  Ei au nevoie de îngrijire a pielii, a părului, unghiilor și nu numai, întocmai ca doamnele și domnișoarele.

Piața este suprasaturată de astfel de articole cosmetice. De la multitudinea de esențe aromatice care se regăsesc în acestea, ori modul de întrebuințare, există câte ceva pentru fiecare bărbat în parte. În topul căutărilor și cerințelor, ofertele nu se fac, deloc, așteptate. De la parfumuri și deodorante, la geluri de duș, ceară de păr și fixativ ori șampon. Împreună, acestea trebuie să facă parte din „ținuta” oricărui bărbat în viața de zi cu zi.

Produse cosmetice masculine

Reprezentantele sexului frumos sunt cele care au folosit aceste produse cosmetice exclusiv pentru femei. Apoi, bărbații din dorința de a atrage cât mai multe admiratoare, ori din simpla dorință de a fi îngrijiți și mereu cu un look fresh asezonat cu un parfum subtil de note marine, ori lemnoase, au început să-și întrebuințească aceste produse. Astfel, piața cosmeticelor ” For Men” a explodat în ultimii ani.

Între dorință și răsfăț

De cele mai multe ori, un bărbat este capabil să-și aleagă singur produsele cosmetice. Și exact ca doamnele, brand-ul VINDE. În această situație, orice individ își manifestă dorința pentru un anumit tip de produs cosmetic dar care pentru tenul său nu ar face chiar minuni. Fiind o țară inclinată spre consum, ce arată bine și promite multe, pentru mulți este suficient. E total greșită această idee. Nu că nu ar fi bune, dar fiecare dintre aceștia(nr. bărbați) au tipuri diferite de ten. După ce îți alegi un produs destinat pielii tale, trebuie să cuprindă și aromele preferate. Ca o paranteză, nu trebuie să mergi la un boutique de cosmetice și să ceri un deodorant cu parfum de liliac. Ca reprezentant al sexului tare, trebuie să alegi mai tot timpul produsele freșh, lemnoase ori ușor fructate sau condimentate. Și nici să fie foarte tari parfumurile acestora. Pe cele cu motive florale în general le aleg reprezentantele sexului frumos. Dar nu este o regulă.

Un ritual zilnic poate face minuni pentru tine. Un stil masculin autentic trebuie să fie conturat și de o îngrijire atentă nu numai a ținutei ci și a corpului. O gamă diversificată de produse de îngrijire vei gasi pe Elefant.

Sursă Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *