Related Posts

11 thoughts on “Brunello Cucinelli – despre haine

 1. Alex spune:

  Trebuie sa recunosc faptul ca de cand am inceput sa studiez stilul masculin „m-am dat” de pe italieni pe englezi, mai precis de pe fashion pe Savile Row. Dar nici layerele prezentate aici de el cu geaca sau versta peste blazer nu aratau rau.

 2. kata spune:

  Imi plac foarte mult hainele de la acest italian,intalnit si pe la Pitti Uomo.(cel mai frumos targ,in opinia mea)

 3. kata spune:

  @Alex

  Nu neg frumoasele costume ce ies din mainile croitorilor de pe Savile Row,sau stilul prezent in Anglia,dar consider stilul italian mult mai frumos,mult mai creativ.

  Cred ca ma prinde mai bine,de aceea imi place mai mult Italia.Si Italia are stil,nu doar fashion.Chiar foarte mult..

 4. Paul spune:

  Trebuie să recunosc că am de câțiva ani pantalonii cargo prin dulap și acum că am vizionat acest film o să-i repun în circulație în această primăvară :).

 5. Laci spune:

  Pe mine nu ma atrage deloc aceasta combinatie cu pantaloni cargo.

 6. Pantera spune:

  Azi am vazut la zara o pereche de pantaloni cargo dar acum ca am vazut articolul asta poate maine trec sa ii probez cu un sacou…Interesant!Mie imi place combinatia!

 7. adi spune:

  mai observa cineva o greseala la blazzer-uri?

 8. Paul spune:

  Până una alta mie mi se pare că eu cu Pantera avem [deocamdată] cam aceleași gusturi… Apropos: mersi pentru sugestia dată la ținuta de revelion… Cam toate cămășile cu manșete pentru butoni pe care le-am găsit până acum sunt fie monocrome fie cu dungi… era singura ‘dress'[manșete și guler dublate, etc.] pe care o aveam în carouri alb/albaste. Dacă aveți vreo sugestie în legătură cu case de cămăși sau magazine, fie ele și virtuale, cu o gamă mai bogată de cămăși cu manșete pentru butoni aș fi ‘recunoscător’.

 9. Laci spune:

  @Paul Domnul Popa nu face camasi pentru butoni?

 10. Paul spune:

  Nope… I-am propus însă a zis că el este croitor și nu cămășier și că asta este o cu totul altfel de problemă [făcutul cămășilor]…

 11. Laci spune:

  @ Paul Cristi mi-a zis despre croitorul de vis-a-vis de domnul Popa care face camasi. Sincer nu stiu cum le face si nu mai retin daca Cristi si-a facut vreo camasa la acel croitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *