Încălțămintea Bucks

Încălțămintea Bucks a apărut ca şi o alternativă a pantofilor casual prin anii ’20.  Un mare fan al acestei încălţăminte a fost Ducele de Windsor care a fost recunoscut pentru gusturile bune în stil.

Bucks încălţămintea de vară

Primul model a fost realizat în 1870 folosindu-se piele de căprioară braziliană şi chinezească de aici şi-a primit şi denumirea de Bucks. Ei au greutatea şi textura potrivită pentru a fi catalogaţi ca şi încălţăminte de vară. Ce i-a scos în evidenţă au fost micile detalii precum: talpa de cauciuc şi culoarea albă a părţi superioare a pantofilor.

După un an la purtarea pantofilor Bucks de către ducele de Windsor la un meci de polo din America, aceştia au devenit un trend prin rândul bărbaţilor pe timp de vară.

Astăzi se găsesc în multe variante din punct de vedere cromatic.

Cum ai purta încălțămintea Bucks?

sursa foto: https://www.primermagazine.com

Related Posts

6 thoughts on “Bucks încălţămintea de vară

 1. Eduard spune:

  @Laci Care sunt mai exact particularitatile unei perechi de Bucks fata de o pereche normala de pantofi din piele intoarsa?Doar talpa colorata?

 2. Laci spune:

  @Eduard Aspectul butucanos.

 3. Mihai spune:

  si in ce magazine putem gasi asa ceva?

  1. Laci spune:

   Poti incerca la cei care face la comanda.

 4. Patrik Hanko spune:

  Merg și see you pantaloni scurți?

 5. Daniel spune:

  Gasiti la Daichmann,Pull&Bear, Zara, Carrefour, Auchan…cel putin in Spania, unde ma aflu acum cam pe acolo am vazut. Am tot urmarit articolele la si incerc sa le aplic in garderoba, cu toate ca aici nu moda „stil-ul” e departe de cei tineri, mai degraba tinuta business-casual e preferata de cei la a doua tinerete. Stima,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *