Muscel Adventure Trophy - 2014 - 2

Vineri, 18 iulie 2014, începe ”Muscel Adventure Trophy”, a IV-a etapă din ”Campionatul Național de Off-Road 2014” și una dintre cele mai vechi, cunoscute și dificile competiții de off-road din România.  

Peste 500 km de off-road, la Muscel Adventure Trophy

”Muscel Adventure Trophy” se desfășoară pe parcursul a 3 zile și oferă participanților peste 500 km de trasee cu dificultate extremă, tronsoane de orientare și o secțiune de trial –  circuit cronometrat de îndemânare pe teren accidentat. Competiția include secțiunea auto, împărțită în cele 3 clase tradiționale: extrem, open și standard.

Muscel Adventure Trophy - 2014 - 4

Startul va fi dat vineri, 18 iulie 2014, ora 10:00 la Primaria din Câmpulung Muscel. În primele două zile de concurs participanții vor parcurge trasee din Masivul Iezer-Păpusa, iar în a treia zi proba de trial, organizată în zona pârtiei de schi Măţău din comuna Mioarele, lângă oraşul Câmpulung Muscel.

Înscrierile se pot face la adresa musceltrophy@gmail.com, iar detalii suplimentare despre concurs sunt disponibile pe site-ul clubului Off Road Adventure România https://offroadromania.com/mat2014/.  Formalităţile, verificările tehnice şi administrative se vor efectua joi, 17 iulie 2014, începând cu ora 15:00, la secretariatul general de concurs din sala de conferințe a complexului Aquila Club din Rucăr.

Despre Muscel Adventure Trophy

Ajunsă la cea de-a XIV-a ediţie, competiţia de off-road „Muscel Adventure Trophy” a luat startul pentru prima oară în anul 2000. Competiţia se remarcă în cadrul celorlalte etape din campionat prin cadrul natural deosebit, cu peisaje superbe şi prin dificultatea traseelor, validate de una dintre cele mai experimentate echipe organizatorice din ţară. Organizatorul concursului este clubul ”Off Road Adventure România”.

Muscel Adventure Trophy - 2014 - 9

Despre ”Off Road Adventure România”

Off Road Adventure România” este cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România înfiinţat în anul 1999. Sub egida sa a fost organizata prima competiţie de profil din ţară, Trial 1 Decembrie 1999. Clubul Off-Road Adventure România a fost prezent în ultimii 14 ani în zone calamitate, localităţi izolate, alături de oameni uitaţi de lume în acţiunile umanitare pe care le-a organizat sau cărora s-a alăturat. Off-Road Adventure România organizează „Muscel Adventure Trophy”, din anul 2000, competiţia devenind etapa a Campionatului Naţional de Off Road din anul 2010.

Related Posts

One thought on “Peste 500 km de off-road, la Muscel Adventure Trophy

  1. joly competition….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *