Casa Salzburg - Locația Centrală Din Sibiu

Casa Salzburg din Sibiu a fost gazda mea în sfârșitul de săptămână pe care l-am petrecut la Feeric Fashion Week.

Deoarece am călătorit cu familia, am primit o cameră foarte încăpătoare pentru nevoile noastre. Am fost cazat în 103, o cameră triplă cu vedere spre Parcul Cetății.

De ce să alegi Casa Salzburg Sibiu

Chiar dacă pensiunea are doar 6 camere, spațiul poate găzdui până la 11 adulți și 3 copii. Ideal pentru mai multe familii sau pentru grupuri mari care sunt în vizită în Sibiu și pot închiria toată pensiunea.

Casa Salzburg se află în centrul istoric al orașului Sibiu, pe strada Cetății la o distanță de 400 de m de Piața Mare și alte obiective turistice.

Unitatea de cazare, nu oferă mic dejun, dar ne-am descurcat cu cafea, ceai și mici gustări pe care le oferă până am mers la masă. Practic îți oferă o șansă în plus să descoperi orașul.

Deși unitatea de cazare nu are locuri de parcare, găsești ușor pe str. Cetății. Costă 10 lei/zi. Sibiul e de vizitat la pas, dar dacă îți dorești să mergi spre Muzeul Astra atunci ai nevoie de mașină.

Un plus, al pensiunii este că e vis-a-vis de un parc și zidul cetății. Am profitat de acest lucru și într-o dimineață am băut o cafea pe o bancă din parc. O chestiune pe care voiam să o fac de ceva timp.

Casa Salzburg Sibiu e un loc intim, deoarece nu ne-am intersectat cu alte persoane ori de câte ori am ieșit sau am intrat în pensiune.

Un detaliu, poate nu la fel de important ca restul, dar mi-a plăcut că era același miros în toate încăperile.

Pensiunea precum și toate camerele sunt amenajate în stil clasic cu atenție la detalii. Acestea se pot observa și în fotografiile din cadrul postării de pe Instagram.

Casa Salzburg Sibiu se află pe str. Cetății, nr. 46 A și rezervările se fac la numărul de telefon 0746037773.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *