Câteva Variante De A Orna Bradul Artificial

Crăciunul este de fiecare dată un prilej bun de a-l petrece alături de familie. Iar de când copiii au crescut, ne pot ajuta la a orna bradul artificial.

În privința bradului, de câțiva ani, l-am ales pe cel artificial pentru că e mai sănătos pe termen lung. Vreau să am grijă de mediul înconjurător pentru mine și următoarele generații.

Am ales să decorez bradul artificial în trei variante diferite pentru a oferi câteva surse de inspirații.

Care sunt variantele de a orna bradul artificial

Varianta de familie

„Globurile” folosite le-am făcut prin metoda quilling din câteva reviste vechi. După care le-am vopsit cu două nuanțe. Pentru funde s-a folosit un material mai vechi care nu ne folosea la nimic. Am ars puțin marginile pentru un aspect diferit.

Ornamente De Brad
Câteva variante de a orna bradul artificial

Ornamentul din vârf e un con din polistiren pe care l-am vopsit și l-am ornat cu materialul care a mai rămas. La aceste ornamente am lucrat toată familia.

Varianta masculină

„Cireașa de pe tort” este reprezentată prin intermediul unui con din polistiren pe care l-am accesorizat cu pioneze. Apasă pe săgeata din dreapta pentru detalii.

Bradul are o înălțime de 2.20 m iar pentru asta am avut nevoie de 120 de sticle, cu distilat, în miniatură oferite de Pernod Ricard România. În plus, ramurile sunt suficient de solide de a ține această greutate.

Varianta stilată

În această situație am ales accesoriul meu preferat și anume cravata. Am început de sus și am coborât circular cu mai multe modele de cravate. Iar în vârf cel mai potrivit accesoriu mi s-a părut pălăria.

Cei care mă urmăriți probabil ați observat că susțin sustenabilitatea pentru că mi se pare normal să avem grijă de mediul înconjurător. Din acest motiv am ales un brad artificial care are un aspect cât mai natural posibil. În cazul de față am ales de la O, brad frumos care se montează și se demontează la fel de ușor.⁠

Ei au o campanie foarte faină în acest an.⁠

Cei care vor achiziționa un brădut nou de pe https://bit.ly/33OzcYE vor avea opțiunea la final să îl recicleze pe cel vechi dacă e cazul sau să îl doneze dacă se poate refolosi.⁠

Brăduții “buni de reciclat” vor fi duși într-un punct de colectare specializat. Costurile logistice vor fi acoperite de ei.⁠

Brăduții “buni de dăruit” care încă pot fi utilizați, vor fi donați către ONG-uri care se ocupă de copii proveniți din familii defavorizate sau care se află în pragul abandonului.⁠ În plus, dacă folosești codul StilMasculin, la comenzile online, vei primi o mică surpriză. Apropo, brazii se pot vedea și la Vivo Cluj vis-a-vis de C&A.

Tu cum ai orna bradul artificial?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *