bijuterii barbati

Cu un design exclusivist şi masculin, aceste bijuterii pentru bărbat sunt detaliile ce adaugă stil şi unicitate ţinutei. Nu este un secret că accesoriile fac diferența în majoritatea ținutelor pe care le porți. Avantajul lor este că acestea vin ca o extensie a personalității tale. În ziua de astăzi, foarte multe accesorii pot fi considerate bijuterii. Dar ce accesoriu poarte fi numit bijuterie?

În opinia mea, orice accesoriu care este făcut din materiale prețioase poate fi considerat bijuterie. Astfel, avem ceasuri, inele, butoni, ace de cravată, brățări, pandantive și cercei.

Ce bijuterii poate purta un bărbat

Ceasul

Se spune că ceasul este singura bijuterie pe care o poate purta un bărbat. Ceasul îţi permite tragi câteva concluzii despre purtător, însă doar dacă ai cunoştințe despre orologerie. Din păcate, ceasul și-a pierdut simpla utilitate de a fi un purtător al timpului, reprezentând un prilej bun de a deschide o conversație plăcută. Cele mai noi și tehnologizate modele de ceasuri se întrec în mecanisme care mai de care mai sofisticate și elemente inovative de design, în fiecare an la Baselworld.

Inelele ca bijuterii pentru bărbat

Pentru majoritatea bărbaților, inelul este printre singurele bijuterii pe care le va purta probabil de-a lungul vieții, și asta începând de la căsătorie. Da, mă refer la verighetă, asta în cazul în carebărbatul va dori să investească într-un metal prețios.

Butonii

Orice bărbat ar trebui să aibă cel puțin o pereche de butoni. Butonii indică atenția la detalii și stilul sofisticat al purtătorului.

Acul de cravată

Acul de cravată

Are rolul de a ține cravata cât mai aproape de cămașă. Teoretic, acul de ar trebui să aibă atât rol funcțional, cât și estetic.  Dacă aruncăm o privire asupra stilului lui Karl Lagerfeld vei observa că și el poartă ac de cravată, mizând doar pe latura estetică. Există multe tipuri de ace de cravat, sub diverse forme și denumiri. Cele mai populare sunt: Tie Clip, Tie Tack, Tie Chain și Tie Strap.

Literaturdienst - "Karl Lagerfeld und ich"
Ce bijuterii poate purta un bărbat

Acul de cravată poate fi realizat din materiale diverse și în nuanțe surprinzătoare. Acesta poate fi considerat o bijuterie autentică, mai ales dacă este realizat dintr-un material prețios.

Brățările ca bijuterii pentru bărbat

Dacă vrem să asociem brățara cu o bijuterie, atunci trebuie să ne luăm gândul de la accesoriile realizate în totalitate din piele sau mărgele, pe care le găsim în magazinele cu suveniruri.

bratara
Ce bijuterii poate purta un bărbat

Pandantivele

Nu au niciun rol funcțional, dar cu siguranță vor atrage atenția dacă știi să le porți în mod corespunzător. La fel ca și restul accesoriilor prezentate mai sus, pandantivul trebuie să fie confecționat dintr-un material prețios.

În trecut, bijuteriile erau considerate talismane și erau folosite pentru accentuarea statutului social, dar erau folosite și pentru a ține o haină închisă!

În cazul în care îți dorești un accesoriu prețios, te invităm să te inspiri din colecțiile de bijuterii pentru bărbați se pot găsi la Teilor.

sursa foto

2 thoughts on “Ce bijuterii poate purta un bărbat?

  1. birouavocati.ro spune:

    Mie imi plac inelele de pecete, mereu am 2 din ele pe degete. Pana acuma nu a spus nimeni nimic pentru asta. Unul dintre ele a supravietuit ambele razboaie mondiale, am mostenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *