Ce presupune să ai un personal cook sau bucătar personal la tine acasă

Personal cook sau un bucătar personal înseamnă să ai un bucătar la tine acasă. Este un serviciu nou apărut pe piața din România care te ajută în acele momente speciale când nu ai chef să gătești, vrei o cină romantică, ești antitalent în bucătărie, vrei să testezi ceva nou etc.

Ce face de fapt un bucătar personal sau personal cook?

Responsabilitățile unui bucătar personal includ planificarea mesei, achiziționarea ingredientelor, gătirea mesei și curățarea după prepararea acestora. Există situații în care îți dorești ca bucătarul personal să gătească la tine acasă sau pentru o întreagă săptămână, ceea ce înseamnă că vor eticheta și depozita fiecare preparat astfel încât să îți fie cât mai ușor identificarea acestora în frigiderul sau congelatorul tău.

Cum funcționează acest serviciu de personal cook?

Este un serviciu construit în funcție de pofta și nevoia ta, a clientului cât se poate de personal, deoarece absolut totul, se face proaspăt, pe gustul tău. Primul lucru care se face este să stabilești, împreună cu bucătarul tău, meniul (aici se include numărul de persoane, numărul de zile pentru care vrei să îți gătească). 

Echipa personal cook

Paulpersonal cook: gătește pentru palatul gurii, iar mâncarea din farfurie o aranjează respectând principiul comfort food.

Soringrill master: smoker sau food truck, la el în curte sau la piscina voastră. Vegetarieni? Nicio problemă, meniul îl stabiliți împreună.

Cipriansommelier: completează masa cu o degustare de vin acompaniată de povestea etichetei sau dă suflet petrecerii cu ajutorul cocktailurilor servite la piscină

Cum ți s-ar părea să ai un personal cook sau un bucătar personal acasă?

One thought on “Ce presupune să ai un personal cook sau bucătar personal la tine acasă?

  1. Ionut Popa spune:

    Hmm, mi se pare o idee de cariera foarte interesanta. Bine, daca stii sa gatesti si esti o persoana sociabila, placuta. Cred ca si aceste lucruri conteaza, nu doar cele culinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.