Mcafee’s Benchmark Old Nº 8 Brand - Kentucky Straight Bourbon Whiskey
McAfee’s Benchmark Old Nº 8 Brand

McAfee’s Benchmark Old Nº 8 Brand este un Kentucky Straight Bourbon Whiskey. Acesta este produs de Buffalo Trace Distillery, Kentucky, SUA. E un distilat din porumb, secară și orz mălțuit, maturat pentru minim 3 ani în butoaie de stejar american. Istoria sa începe prin anii ’60 când este creat de brand-ul Seagram’s ca un bourbon super-premium, sub denumirea Benchmark Bourbon. Acesta a fost denumit în onoarea fraților McAfee, care au descoperit și au cercetat zona unde se află actualmente distileria care îi și poartă numele acesteia, Buffalo Trace Distillery.

McAfee’s Benchmark Old Nº 8 Brand

Printre premiile detinute de McAfee’s Benchmark Kentucky Straight Bourbon Whiskey se numără medalia de aur în cadrul competiției International Wine & Spirits Competition și un scor de 90/100 acordat de Wine Enthusiast.

Note degustare:

Acest bourbon are o aromă placută și ușor dulceagă cu o mireasmă de caramel și vanilie afumată. Gustul este unul cremos cu tente de măr caramelizat și biscuiți vanilați. Pe post gust lasă ușoare nuanțe de scorțiosoară combinate cu ciocolată amăruie și mandarine.

Aspect:

Culoarea acestuia este una auriu ambrată cu tente ușoare de mahon.

McAfee’s Benchmark Old Nº 8 Brand – Kentucky Straight Bourbon Whiskey are ABV-ul 40% și se găsește la sticlă de 0.70 L online la King.ro , Finestore.ro, Alfadrink.ro și Emag.ro. Și în diverse locații Horeca din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *