Retailerul Grid A Deschis Un Magazin În Shopping City Târgu Mureș
GRID a deschis un magazin în Shopping City Târgu Mureș

Brandul național GRID a deschis al 9-lea magazin al rețelei în Shopping City Târgu Mureș. Acesta oferă pasionaților de streetstyle o gamă variată de produse de la branduri internaționale precum Nike, Puma, adidas, Jordan și multe altele. Toți cei care vor trece pragul noului magazin se vor bucura de sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Produsele au un design avangardist, retro sau clasic. Acestea se vor diferenția prin calitate, durabilitate și confort.

GRID a deschis un magazin în Shopping City Târgu Mureș

Considerăm că deschiderea unui nou magazin GRID în Shopping City Târgu Mureș este un pas extrem de important pentru a fi cât mai aproape de iubitorii produselor de streetwear. Numărul comenzilor din această parte a țării este destul de ridicat. Așadar, am ales să le oferim clienților din Târgu Mureș ocazia de a proba produsele noastre înainte de a le achiziționa. Cu toate că acestea pot fi comandate cu ușurință de pe site-ul nostru, www.grid-sport.ro, am observat, de-a lungul anilor, că pentru mulți clienți este mai importantă experiența de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă și să încerce produsele, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Multibrandul GRID își așteaptă acum clienții într-un nou magazin cu o suprafață utilă de 73 metri pătrați, în Shopping City Târgu Mureș. Întrucât GRID pune accent pe calitate, investiția pentru deschiderea noului magazin a fost de aproximativ 230.000 de euro. Incluzând amenajarea spațiului și costul produselor. În total, anul acesta, investiția pentru expansiunea rețelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro. Iar planurile de extindere nu se vor opri aici.

Așadar, toți cei care sunt pasionați de moda urbană sunt așteptați în noul magazin. Dar și pe site-ul GRID , unde se pot bucura de noile colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte de la branduri cu renume mondial.

Ai fost pe la magazinul GRID deschis în Shopping City Târgu Mureș ?

2 thoughts on “GRID a deschis un magazin în Shopping City Târgu Mureș

  1. Fodor spune:

    Bună ziua.in septembrie am cumpărat un adidas deJordani și pielea totala Înghesuit în fața și aș vrei să vă întreb dacă are gantanție sau ce se poate face.multumesc

    1. Laci spune:

      Trebuie să verifici cu brand-ul de la care ai cumpărat încălțămintea acest detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *