Produsele De Îngrijire Dr. Spiller Pentru Bărbați

Pentru că interacționăm aproape zilnic cu diverse persoane e important să avem grijă de „cartea noastră de vizită”, iar Dr. Spiller a creat produsele de îngrijire pentru față destinate bărbaților. Dacă mă urmărești de ceva timp, cu siguranță, ți-ai dat seama că partea de îngrijire contează la fel de mult ca modul în care ne îmbrăcăm și a atitudinii abordate.

Pielea noastră e mai groasă cu 25 % față de cea a femeilor și conține mai multe glande sebacee. Din acest motiv noi îmbătrânim mai greu, dar pielea feței bărbătești are un specific ușor gras. În plus, expunerea la razele UV combinat cu bărbieritul zi de zi, face ca tenul să devină cât mai sensibil. Iar ca o altă informație utilă, ridurile de expresie de pe frunte precum și cele din în jurul ochilor apar în jurul vârstei de 30-35 de ani.

Două din produsele de îngrijire Dr. Spiller sunt:

Crema de zi matifiantă pentru bărbați – 50 ml – Dr Spiller

Este o cremă ușoară care ajută la echilibrarea tenului gras. Formula de echilibrare este compusă din plante ierboase și Glycamon reglează producția de sebum, hidratează, iar pielea devine moale și mată.

Substante active: Glycamon (Liquorice Root, Cactus Nopal, Alac), extracte de scorțișoară, ulei de șofran, coajă de orez, Dr. Spiller Triple Antioxidant Cocktail.

Se folosește dimineața si seara după ce s-a efectuat precedura de curățare a feței.

Gel exfoliant pentru bărbați față și corp – 150 ml – Dr Spiller

Gel exfoliant oferă o piele mătăsoasă. Semințele de Guarana curăță în profunzime, iar pielea va deveni moale și fină. Acest gel exfoliant este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Substante active: Glycamon (Liquorice Root, Cactus Nopal, Alac), semințe de guarana, pantenol.

Se folosește de două ori pe săptămână, masând ușor cu mișcări circulare.

Produsele de îngrijire Dr. Spiller le găsești @perfect_skin_camelia Cluj Napoca, str. Petofi Sandor nr. 26, 0726458442

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *