Motorola oferă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2 și aduce la Cluj un simulator unic de curse

Motorola în parteneriat cu Ducati, cel mai recunoscut brand de motociclete din lume, continuă campania promoțională pentru moto g 5G plus, smartphone-ul care aduce puterea tehnologiei 5G în mâinile tuturor, fără a sacrifica specificațiile importante pentru utilizatori. Astfel, în luna octombrie, persoanele care achiziționează un telefon moto g 5G plus de la partenerii autorizați – Altex, Media Galaxy, Digi, Orange, Vodafone – au șansa de a câștiga o motocicletă Ducati Panigale V2.

Cum poți câștiga o motoretă Ducati Panigale în Cluj Napoca pusă la dispoziție de Motorola România

În plus, în perioada 15 – 21 octombrie, cei pasionați de motociclete și experiențe inedite, pot să testeze viteza fără limite alături de Motorola și motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic, care este amplasat în Iulius Mall – Cluj Napoca.

Simulatorul de curse amplasat în spațiul dedicat Motorola din Iulius Mall Cluj-Napoca oferă o experiență originală pentru toți cei pasionați de sporturile extreme și de jocurile video imersive. Mai mult, pot încerca simulatorul și cei care își doresc să intre în pielea unui pilot de curse sau care visează la un moment pe circuit, în cadrul celui mai popular campionat de motociclete din lume, MotoGP.

Am testat simulatorul singur, dar și alături de Matei. E o experiență pe care ți-o recomand să o încerci și care nu are limită de vârstă.

Cumpără un moto g 5G plus și câștigă un Ducati Panigale V2

Orice telefon moto g 5G plus cumpărat în perioada 1 – 31 octombrie, al cărui cod IMEI este înscris pe www.castigacumotorola.ro, reprezintă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2, cel mai recent model sportiv lansat de Ducati în cadrul EICMA 2019. Cu un design complet nou, echipat cu un pachet electronic sofisticat, cu un motor Superquadro de 995 cm3, cu doi cilindri în V, Ducati Panigale V2 împreună cu moto g 5G plus reprezintă epitomul performanței ultra-rapide.

Pe lângă premiul cel mare, Motorola a pregătit mai multe concursuri și premii speciale, ce pot fi câștigate atât în cadrul activării din Iulius Mall Cluj, dar și online, pe conturile de Facebook și Instagram Motorola. Patru telefoane moto g 5G plus pot fii câștigate prin înscrierea unei fotografii pe rețelele de socializare sau 4 seturi Lego Tehnic Ducati Panigale prin înscrierea la tombolă în cadrul activării. Cei interesați să afle mai multe detalii despre cum pot câștiga 4 telefoane moto g 5G plus și 4 seturi Lego Technic Ducati Panigale, pot intra pe pagina de Facebook Motorola Romania, unde găsesc toți pașii de înscriere în concurs.

Simulatorul de curse Motorola & Ducati urmează să fie expus și în Iulius Mall Timișoara, în perioada 23 – 29 octombrie.

Viitorul conectivității ultrarapide este acum accesibil tuturor

moto g 5G plus este smartphone-ul care aduce puterea tehnologiei 5G în mâinile tuturor, fără a sacrifica specificațiile importante pentru utilizatori. Smartphone-ul oferă funcții de top, performanțe incredibile, un ecran CinemaVision remarcabil cu o rată de actualizare de 90 Hz, primul sistem dual de camere frontale ultra-wide de pe un telefon Motorola, sistem de camere quad de 48MP și o durată impresionantă de viață a bateriei.

moto g 5G plus vine cu un display de 6,7 inch cu rezoluție full HD+, compatibil cu standardul HDR 10 și cu o rată de refresh de 90Hz, care îl face mai rapid și potrivit și pentru jocuri. Telefonul este echipat cu un procesor Qualcomm 765, ceea ce îl face perfect pentru utilizare zilnică atât pentru business, cât și pentru divertisment, jocuri și rețelele sociale. Memoria RAM este de 6GB, iar spațiul de stocare este de 128 GB. Smartphone-ul are o baterie de 5.000 mAh, oferind o autonomie de până la 2 zile, la o încarcare rapidă la 20W prin încărcătorul Turbo Power inclus în cutie.

Mai mult decât atât, moto g 5G plus este construit de o echipă care s-a aflat în fruntea fiecărei noi generații de tehnologie wireless din istorie. Astfel, noul smartphone oferă compatibilitate atât cu rețelele 4G, cât și cu cele 5G, pentru ca utilizatorii să aibă acces la toate specificațiile de care au nevoie astăzi, dar în același timp vor fi pregătiți pentru performanța de mâine.

Motorola x Ducati

La începutul anului 2020, Motorola anunța colaborarea la nivel global, pe o perioadă de un an, cu Ducati, cel mai recunoscut brand de motociclete din lume. În cadrul lansării parteneriatului, Ducati a prezentat modelul mult așteptat al anului 2020, pe care se află și logo-ul Motorola. În plus, piloții Ducati afișează logo-ul Motorola și pe echipament.

Cine mai merge la Iullius Mall Cluj să testeze motocicleta Ducati Panigale V2 alături de la Motorola ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *