Luxardo Aperitivo - Bitter-Sweet Herbal Aperitif

Un exemplu perfect al tradiției italiene căruia îi poartă numele, Luxardo Aperitivo Bitter-Sweet este un lichior dulce amărui, obținut prin infuzarea a cojii de portocale amare și grapefruit împreună cu alte botanice precum chinină și pelin.

De ce să încerci Luxardo Aperitivo Bitter-Sweet

Distilatul obținut în urma infuzării este ușor îndulcit și adus la o gradație alcoolică de 11% fapt ce îl face perfect pentru creerea clasicului Spritz Venetian (90ml prosecco, 60ml Luxardo Aperitivo, 30ml apă minerală) precum și alte cocktail-uri și reușește astfel să dea naștere unui aperitiv intrigant și plăcut.  

Calitatea acestui aperitiv Luxardo Aperitivo – Bitter-Sweet Herbal a fost atestată de medaliile obținute în cadrul competițiilor Bartender Spirits Awards – San Francisco, London Spirits Copetition si Ultimate Spirits Challenge – SUA. Acest sortiment este vegan friendly.

Note degustare:

Luxardo Aperitivo Bitter-Sweet Herbal este dominat de o aromă plăcută de citrice completată cu note de chinină și rubarbă. Gustul este amărui și ușor dulceag cu note proaspete de portocale și grapefruit. Pe postgust rămân tente dulci ușor amărui.

Aspect:
Oranj cristalin.

Luxardo Aperitivo – Bitter-Sweet Herbal Aperitif are ABV 11% și se găsește la sticlă de 0.70 L online la King.ro , Finestore.ro, Alfadrink.ro și Emag.ro. Și în diverse locații Horeca din România.

Cu ce anume ai încerca această băutură aperitiv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *