Pitti Uomo 89

A doua zi, la Pitti Uomo 89, a fost una plină atât din punct de vedere al persoanelor care au călcat pragul târgului, cât și a multitudinii de ținute afișate. Pentru cei care nu ați văzut ce ținută am purtat sau nu ați înțeles de ce am făcut anumite alegeri, aveți mai jos descrierea ținutei.

Ziua 2 – Pitti Uomo 89 powered by Huawei

Comparativ cu prima zi m-am folosit din nou de haine cadrilate. Probabil ți se par cam multe piese cu imprimeu într-o singură ținută, dar îți explic fiecare lucru în parte.

Ca nuanțe predominate în ținută vei observa că m-am folosit de maro, albastru și portocaliu. O combinație de nuanțe care este de succes de fiecare dată este albastru cu maro. Fiind așa de multe nuanțe, am ales cămașa albă cu guler rotund care arată bine cu marginile rotunjite ale pălăriei.

Photo_0
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 89

Piesa cea mai importantă din această ținută a fost vesta, deși fiecare element în parte atrăgea atenția. Vesta am găsit-o la un târg de meșteșugari acum 3 ani și era păcat să o las acolo, cu toate că nu îmi era bună. A costat în jur de 30 lei vesta din mai multe bucăți de piele și diverse culori. Între timp am reușit să slăbesc și mi-am adus aminte de ea. Datorită faptului că vesta are bucăți de piele maro cu albastru s-a integrat perfect în ”peisaj”.

Pe lângă pălărie am simțit nevoia să mai adaug și un alt element clasic ținutei și anume ochelarii de soare Clubmaster pentru a echilibra puțin ținuta. Ochelarii au brațele, dar și rama din imprimeul tortoise. Acest imprimeul este unul dintre cele mai clasice, dar și elegante pe care le vei întâlni la o pereche de ochelari de soare. Lentilele le-am ales în așa fel încât să se potrivească cu nuanțele de albastru din ținute. Per total consider că ochelarii s-au potrivit cu nuanțele care se regăsesc în ținută.

Img_3003
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 89

Pentru că îmi place să port texturi iarna, mi-am ales o cravată din lână, dar și o batistă care are marginile tricotate. Cu siguranță ai observat că am trei imprimeuri diferite care sunt în armonie între ele pentru că dimensiunea lor este diferită. Dacă ești la început de drum rămâi doar la o singură piesă cu imprimeu până te obișnuiești cu ea, după care mai ai timp să experimentezi.

Brățările fie îți plac, fie nu. Acestea te ajută la definirea stilului, aduc un plus de personalitate și te scot din anonimat. Sunt anumite persoane care au mai multe brățări și le aleg în funcție de ținuta pe care o poartă. Am puține brățări și le port toate deodată. Mi se pare mai simplu pentru că nu stau să mă gândesc ce cu ce merge.

Img_2965 - Copy

Ochelarii Rayban i-am ales de la Optiplaza.

Brățările de la Stylish Rocks.

Cravata The Urban Ties.

Mulțumesc Huawei pentru sprijinul acordat în vederea participării la Pitti Uomo 89.

Fotografii realizate de London Street Style.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *