Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 89

A treia zi de Pitti Uomo a fost puțin mai selectivă din cauza vremii. A plouat aproape toată ziua, ceea ce a făcut să fie mai puțină lume prezentă. Mi-a încurcat puțin planurile, pentru că majoritatea timpului trebuia să stau afară pentru a face fotografiile de street style. Evident că nu am venit pregătit cu un trenci pentru această vreme. Noroc cu pardesiul pe care l-am pus în bagaj pentru orice eventualitate.

Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 89

Ziua 3 – Pitti Uomo 89 powered by Huawei

Această zi am dedicat-o nuanței galbene pentru a scoate un singur element în evidență. Elementul principal al ținutei e sacoul la două rânduri. Pentru că el are dungi galbene și nasturi din aceeași nuanță, dar și cu ajutorul altor piese l-am pus în evidență. Întâmplarea face că am avut majoritatea elementelor în garderobă, dar niciodată nu le-am purtat în această combinație. Deși efectul pe care l-am dorit a fost să scot sacoul în evidență, aceste piese vestimentare s-au ajutat între ele.

IMG_3899 E - Copy
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 89

Galbenul l-am pus în evidență și datorită griului, dar și al nuanțelor de albastru care au ajutat la contrastul ideal. Deși nu se observă, sacoul este cadrilat, și cămașa în pătrățele. Asta în cazul în care îți dorești să faci un mix din articole cu mai multe imprimeuri.

IMG_3911 E1 - Copy
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 89

Pentru a păstra un echilibru în ținută am ales ochelarii cu lentile albastre, dar vremea nu prea mi-a permis să-i port.

Ochelarii Police i-am ales de la Optiplaza.

Brățările de la Stylish Rocks.

Cravata The Urban Ties.

Mulțumesc Huawei pentru sprijinul acordat în vederea participării la Pitti Uomo 89.

Fotografii realizate de London Street Style.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *