Central Park Wine Festival revine în Cluj-Napoca: final de august cu vin, muzică și show-uri spectaculoase

Central Park Wine Festival este evenimentul care creează în centrul orașului o oază de liniște și de cultură prin îmbinarea distracției cu o componentă premium, educativă, unică. Organizatorii vor contura în Parcul Central Simion Bărnuțiu o hartă a celor mai renumite vinuri din România și din străinătate, adunând în orașul tău de suflet zeci de crame și mii de etichete premiate, dar și noutăți. Vinuri românești, vinuri din Franța, Spania, Portugalia, Italia și multe altele vor fi în Parcul Central, iar tu ești invitat să le deguști și să afli poveștile impresionante din spatele producerii lor.

Show-uri de Live Cooking, muzică live, activităţi pentru copii și zonă ECO.

Vei putea lua parte la show-uri de Live Cooking cu chefi renumiți din Cluj și din țară, sesiuni de muzică live pe o scenă amenajată în asentimentul festivalului, cu lumini și sunet care completează ideal decorul feeric și momente surpriză pregătite de parteneri.

Încă de la prima ediție festivalul a fost gândit ca un eveniment destinat întregii familii, așa că nu va lipsi nici de data aceasta zona dedicată copiilor, unde cei mici se vor putea distra în timp ce adulții se bucură de buchetele de arome și gusturi și explorează fiecare loc din festival.

Central Park Wine Festival este un eveniment prietenos cu natura, așa cum a demonstrat-o și în cadrul edițiilor precedente, integrând o componentă ECO prin amenajarea unor spații destinate conștientizării importanței protejării mediului înconjurător.

Partenerii și sponsorii, împreună cu organizatorii, se vor asigura că Central Park Wine Festival va rămâne și anul acesta în memoria participanților, așa că nu ezita să îți creezi amintiri în locurile reprezentative din festival.

Ultima ediție a Central Park Wine Festival a reunit în Parcul Central peste o sută de mii de oameni de-a lungul celor 4 zile și peste 2000 de etichete de vinuri din Lumea Veche, dar și din Lumea Nouă.

Bucură-te de experiența unică a călătoriei prin istoria vinului la finalul lunii august și află tainele licorii bahice la umbra copacilor din Parcul Central din Cluj-Napoca. Pentru noutăți și informații, urmărește pagina de Facebook Central Park Wine Festival și contul de Instagram @wine.festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *