Colecția de ceremonie Men's Cave în 2022

În 2022 colecția de ceremonie Men’s Cave este mult mai bogată în culori și texturi, cu un tipar nou, mult mai versatil și ușor de ajustat pe cât mai multe tipologii de clienți.

Ascultând cerințele clienților am ales să adauge în colecție, pe lângă sacoul cu rever șpiț, sacoul cu rever tip șal. A durat un pic mai mult deoarece nu am vrut să facă pur și simplu un produs oarecare ci s-a lucrat foarte mult la proporțiile reverului și ale sacoului, până au ajuns la noul produs care îi caracterizează exigența cu care selectează produsele care ajung în magazin.

Colecția de ceremonie Men’s Cave

În continuare, au ales să facă sacourile semi-captușite, deoarece cerința generală este pentru un sacou cât mai ușor și lejer. Trebuie să înțelegem că la un sacou semi-căptusit se depune mai multă muncă decât la un sacou căptușit și asta pentru că toate cusăturile vizibile din interiorul sacoului trebuie să arate impecabil și nu se poate lasă nimic la voia întâmplării ca în cazul celor căptușite care ascund diferite lucruri nefinisate.

Colectia de ceremonie Mens Cave 2022
Colecția de ceremonie Men’s Cave

Ideea de mix and match, se folosește și în prezent, adică sacoul se vinde separat de pantalon sau de vestă, astfel fiind mult mai ușor pentru clienți să își găsească mărimile potrivite. Asta împreună cu serviciul de ajustări oferit fac ca ținuta finală să fie confortabilă și potrivită clienților.

Toate acestea împreună cu experiența colegilor din magazin care vin și oferă consultanță dedicată fiecărui client în parte fac parte din conceptul Men’s Cave și anume „Clientul pe primul loc”.

Colecția de ceremonie precum și ale produse casual și smart casual Men’s Cave se găsesc în magazinul din Sun Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *