Noua colecție de cămăși Pineberry primăvară 2021

S-a lansat noua colecție de cămăși Pineberry de primăvară 2021. Iar în acest sezon natura revine la viață și indirect cu o reîmprospătare a garderobei deoarece renunțăm la hainele groase și închise pentru a le alege pe cele subțiri și colorate.

O piesă pe care o purtăm des și care, dacă este aleasă corect, ne pune în evidență este cămașă. Fie că alegem să o purtăm la o ținută casual sau formal ea se poate integra perfect. Astfel, avem cămăși colorate, florale și cu multe imprimeuri care să satisfacă orice pretenție.

Modul în care le poți purta depinde, doar, de imaginația ta.

Care sunt modelele noi apărute din această colecție de cămăși Pineberry

Modelul de cămașă cu „pete” de vopsea

Este modelul preferat din această colecție de cămăși de primăvară de la Pineberry datorită posibilităților de asortare pe care le oferă imprimeul. O poți purta atât ca o pată de culoare sau să pui în evidență o nuanță prezentă pe cămașă.

Modelul floral în același ton de culoare

camasa Pineberry primavara imprimeu floral

Mă refer la faptul că la acest model de cămașă avem doar nuanțe de albastru care este mai ușor de intregrat în ținute clasice, monocromatice. Precum în exemplul de mai jos.

Această ținută este ideală pentru momentele lejere și pentru cei care își doresc o ținută de primăvară, dar cu un aspect ușor elegant.

Modelul de cămașă cu detalii subtile

Detalii camasa Pinebery

În fotografia de mai sus se pot observa mici puncte colorate, dar și imprimeul prezent atunci când îți deschei primul nasture de la cămașă. În cazul de față avem două detalii subtile. Dacă dorești mai subtil de atât, poți alege să asortezi punctele colorate de pe cămașă cu ajutorul unei cravate, eșarfe sau de ce nu o pălărie sau șapcă.

Modelul floral colorat

Noua colecție de cămăși Pineberry primăvară 2021

Modelele florale se găsesc în foarte multe variante și până la urmă e o chestiune de gusturi, în funcție de ceea ce îți dorești să-ți alegi.

Noua colecție de cămăși Pineberry primăvară 2021

Deși ți-am prezentat această colecție de cămăși de la Pineberry, periodic vei găsi modele noi în ediții limitate atât în magazinul fizic precum și în cel online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *