Meyer &Amp; W Wegener - Haine Create În Mod Responsabil Din Bumbac Organic

Meyer & W. Wegener trebuie să fie brand-ul pe care să-l urmărești atunci când îți dorești să îți cumperi haine made in România create în mod sustenabil.

De ce să alegi Meyer & W. Wegener

Brand-ul Meyer & W. Wegener datează din 1960 și este specializat în producția de pantaloni. Produsele lor sunt realizate în Târgu Secuiesc – o zonă tradițională în industria textilă. Ca orice brand care se respectă investesc periodic în tehnologie și în personal. Asta pentru a confecționa produse cât mai calitative și practice. Pantalonii Meyer & W. Wegener se găsesc în 35 de țări din întreaga lume.

Materiile prime folosite sunt de cea mai bună calitate datorită furnizorilor din Germania, Portugalia, Italia etc cu care au relații de lungă durată. Printre textilele cu care lucrează merită menționat: amestecurile de cașmir și mătase, bumbacul Pima și materialele cu elasticitate ridicată.

Precum ai observat și în fotografia de mai sus. Am ales aceeași cămașă pentru două ținute diferite datorită versatilității și a ușurinței cu care se poate integra atât în ținutele casual și smart-casual. E important să ne simțim foarte bine în hainele pe care le purtăm și unde se poate să fie doar din fibre naturale.

În acest sezon cu cât un material este mai răcoros și mai plăcut la atingere cu atât te vei simți mai bine.

Meyer W Wegener Stil Masculin Haine

Pentru ca un produs să fie într-adevăr calitativ este nevoie și de accesorii de calitate precum nasturi, fermoare, ațe etc.

Meyer & W. Wegener e printre puținele brand-uri care au grijă ca angajații lor să aibă un loc sigur de muncă și oportunitatea de a obține împlinire profesională.

Meyer & W. Wegener sunt determinați să producă mereu sustenabil și responsabil, minimalizând impactul asupra mediului șă îmbunătățesc în mod constant procesele lor de producție

Hainele pe care le port în aceste imagini, fac parte din colecția de primăvară- vară Meyer W. Wegener.

Ca o concluzie cu care trebuie rămâi despre Meyer & W. Wegener este că e un brand care pune accent pe un design funcțional și cu accent pe detalii. De-a lungul procesului de fabricație folosesc doar materiale ecologice. Piesele vestimentare sunt made în România în Târgu Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *