5 idei de ținute pentru zile călduroase pe care să le încerci

Pentru că ne apropiem din ce în ce mai tare de acest sezonul estival, ți-am pregătit câteva idei de ținute pentru zile călduroase pe care le poți pune ușor în practică. Am ales ținute cât mai variate pentru a putea îmbrăca aproape orice stil vestimentar și orice tip de personalitate.

Care sunt aceste ținute pentru zile călduroase pe care le poți pune în practică

  1. Ținuta formată din tricou polo și pantaloni scurți
Meyer Wegener tinuta de vara tricou polo pantaloni scurti Stil Masculin

Este una dintre cele mai simple combinații pe care le putem observa la bărbați și sunt ușor de purtat. Pentru o variantă mai stilată a ținutei, alege tricoul polo în locul celui simplu. Tricoul polo este confecționat dintr-un bumbac ușor și se simte bine la contactul cu pielea. Recomand ca acest tricou polo să fie purtat de bărbații care preferă o imagine clasică.

Acest tricou se poate asorta atât la jeanși, pantaloni chinos precum și cei formali.

Pantalonii scurți, datorită elastanului din compoziție, nu-ți restricționează libertatea de mișcare.

2 Ținuta simplă de vară

5 idei de ținute pentru zile călduroase pe care să le încerci

Sunt mulți bărbați care se încadrează perfect în acest tip de ținută formată din cămașă și pantaloni chinos. Pentru a atrage atenția asupra feței, îți recomand să te joci cu contrastele ca în cazul imaginii de mai sus. Adică nuanțe deschise în partea superioară și închise în partea de jos. Pe lângă partea cromatică, cămașa este atrăgătoare datorită sistemului de tip roll-up care are prevăzut câte un nasture pe mâneci. Astfel, când îți este prea cald îți poți rula mânecile cămășii și să le prinzi prin intermediul acestui nasture.

Această ținută o poți purta atât la birou, dar și în momentele casual friday precum și la o ieșire în oraș.

3. Ținuta relaxată și sportivă

Meyer Wegener tinuta relaxa sportiva Stil Masculin

Este genul de ținută pe care aș vedea-o purtată de către publicul tânăr, bărbații energici și sportivi, dar și cei care adoptă, în general, ținute casual. Pantalonii sunt din denim, au un cordon reglabil la betelie, terminații elastice și ușoare accente de decolorare. Cea mai potrivită alegere în partea de sus mi s-a părut cămașa cu guler tunică albă pentru că oferă un bun contrast din punct de vedere cromatic. În plus, cămașa vine cu acel sistem de prindere a mânecii roll-on și materialul este unul identic cu al unui tricou din bumbac.

4. Ținuta clasică de vacanță

Meyer Wegener tinuta de vara Stil Masculin

Este acel gen de ținută pe care o putem observa în filmele clasice sau cele filmate în diverse centre istorice. Imaginea reprezintă bărbatul clasic care își savurează băutura bucurându-se de priveliște și de vremea de afară.

Elementul principal din această ținută este cămașa retro în dungi verticale. Este genul de cămașă care te pune instant în evidență datorită designului. Un bărbat bine îmbrăcat poartă cel puțin o piesă clasică.

Această ținută o poți purta atât la diverse ieșiri în oraș precum și la diverse evenimente de tipul Garden party.

5. Ținuta formală

Meyer Wegener tinuta formala Stil Masculin

Am lăsat această ținută la final pentru că, din păcate, sunt din ce în ce mai puțini bărbați care poartă acest gen de stil.

Am spart tiparul obișnuit prin intermediul cămășii. De regulă, acest gen de ținută o putem observa asortată la cămăși simple uni. În acești ani, am observat două tipuri de ținute care funcționează: cele simple și cele care iasă din tiparul obișnuit.

6. Ținuta formală fără sacou

O variantă mai relaxată a ținutei de mai sus arată în felul următor.

5 idei de ținute pentru zile călduroase pe care să le încerci

Precum ai observat, am renunțat la sacou pentru a mai relaxa ținuta.

Orice ținută ai alege, fă-o în așa fel încât să te reprezinte. Îmi vei mulțumi mai târziu pentru acest sfat.

Ținutele pe care le-am descris și pe care le-ai putut analiza au fost formate din articole vestimentare de la Meyer W. Wegener.

Ce alte ținute pentru zile călduroase ai mai recomanda?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *