Sacou Si Tricou

Ne-am adaptat, de aceea nu toți bărbații preferăm o cămașă și încercăm să purtăm un sacou și tricou. Fie doresc doar un sacou pentru a completa ținuta ori doar o cămașă. Cert este că există și alte persoane care preferă sacou și tricou în orice combinație și pentru aproape orice fel de eveniment din viața acestora.

Cum poți purta sacou și tricou

În ceea ce privește regulile vestimentare, tricourile sunt dintotdeauna casual, în timp ce sacourile, alături de o cravată și o pereche de pantofi, sunt parte dintr-o ținută formală. Dar după cum bine știm, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate și a ne simțim noi bine după propriul plac. Această ținută smart-casual a devenit o adevărată componentă cheie a bărbatului modern. În ea regăsindu-se o multitudine de persoane masculine.

Încearcă, pe cât posibil, sa porți tricouri foarte simple, fără accesorii dacă vrei sa îți compui o ținută casual cu sacou. Există o regula veche din moda masculină care spune că „o ținută impecabilă poate fi sofisticată și cu lucruri simple, dar pline de stil”. Albul curat, simplu este suficient, dar pentru un sacou pastelat poți să porți și tricouri colorate. Dacă decizi să te abați de la această regulă poate efectul scontat nu va fi atins. Dar de ce ai alege o astfel de combinație?

O astfel de ținută vestimentară, formată din sacou și tricou, o aleg , în general, bărbații comozi. Din dorința de a arăta bine și a se simții bine în orice împrejurare, aceștia recurg la această combinație. Ea poate spune despre tine că ești o persoană smart, fresh. Întotdeauna gata de acțiune și cu un caracter puternic și personalitate caldă.

În privința imprimeurilor poți opta pentru dungi, care sunt cele mai comune la tricouri, fie că sunt verticale sau orizontale, ori imprimeuri mai îndrăznețe. Pentru culoarea tricoului mergi în general pe cele pale, sau unicolore. Alb, negru, bleumarin, gri sau bej sunt culorile vedetă.

În ceea ce privește sacoul, mergi pe materiale din lână, bumbac sau denim. Un stil casual, fără imprimeuri stridente sau culori foarte vii. Aici poți opta și pentru o batistă de buzunar. Ceva în contrast. De exemplu dacă ai alege o pereche de jeanși cu teniși care bat în culoarea tricoului, ai o ținută casual. Tenișii pot fi simpli și unicolori.

Încearcă să te îmbraci așa cum îți place să te porți în orice împrejurare. Trebuie să te simți bine în pielea ta ca să reușești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *